Marta to ty tak jak ja, okna potwierane i czesto wszystko stoji wlaczone a ja i tak przy dzieciakach walcze i nie mam czasu nawet podejsc,, czasem tylko przeczytam, ale juz nie daje rady odpisac a jak odpisze pozniej to polowe zapominam i tak jest
co do legevakt to dla dzieci zawsze jest bezplatne.
Darika - niestety o pediatrze to zapomnij:-( jest lekarz pierwszego kontatku, a dopiero on stwierdza czy jest potrzeba pediatry,,, to juz w szpitalu na skierowanie i czeka sie wiecznosc

ale lekarz pierwszego kontatku bada dziecko no i sa oddzielne przychodnie gdzie chodzisz z dzieckiem na kontrole i szczepienia, tam sa wyksztalcone w tym kierunku pielegniarki. Maja wyksztacenie pielegniarskie 3 lata a potem 2 lata jeszcze tylko w kierunku dzieci
Sandra pojechala do dziadkow, to moze ja sie wezme za zaleglosci, bo Daniel grzecznie spi,, jakos ostatnio tyle sie dzieje u nas ze nie moge ze wszystki nadarzyc,, gora prasowania, kolejna pralka sie pierze,, a nawet leza ciuchy juz poprasowane tylko nie bylo kiedy ich do szaf powkladac:-( no biore sie do roboty