Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jutro maja ja przyslac do nas na poczte. do odebrania bedzie jutro po poludniu albo pojutrze
:-( ach.. nielubie,nielubie...

, wiec ciesze sie ze widzi 
tylko sie smieje jak glupek jeszce ....ehhh
, szkoda bo pogoda taka se i pada deszcz na zamiane , wieje a chciałam iśc na spacerz Czarkeim i dzieciakami obok od sąsiadki , ale one po chorobie to teraz nie wiem jaki plan na dzisiaj
.
Wczoraj też apropo tego tematu znajomy nam mówił, że podobno urząd odpowiedzialny za ściganie takich krejzolów ma wgląd w dane podróżnych Norwegiana i Sasa. I stąd właśnie wiedzą kto i kiedy wyjeżdża i wraca. A wiecie w jaki sposób się o tym dowiedział
Przed wylotem do Polski jakies 2 tyg temu zgłosił, że wylatuje i wraca któregoś tam. A faktycznie wrócił 3 dni wcześniej a tego nie zgłosił i zadzwonili do niego z NAVu, żeby przyszedł i poprawił datę powtotu to mu wypłaca o te 3 dni więcej
Fakt, że my mieszkamy w malutkim miasteczku więc może te urzędy jakoś bardziej przyjaźnie nastawione.
bo mąż zabrał dziś auto do pracy a mało tego w aucie wózek jest, którego nie wyjął i nawet na spacer po wiosce wyjśc nie mogę
No chyba, że klocka na rękę wezmę i tak się przejdziemy ale czuję, że daleko nie zajdę
Pogoda taka sobie - słonko świeci ale mroźno.