plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
rozumiem Aniu Twoje zazenowanie ale przemeczysz sie Kochana mowie Ci to! a nagrode dostaniesz najlepszå i napewno wymarzonå!! tylko kurde po portfelu to niezle pojedzie..
masakra!!
jejku szkoda ze zdjec nie masz? :-
-( dlaczego????:-
-
-( zapomnialas aparatu??? to moze chociaz te z komørki?
a z tym karmieniem i odciåganiem to rzeczywiscie mysle ze nie musze miec wyrzutow ze skonczylam po prawie pøl roku choc Jorgeir twierdzi ze najlepiej byloby do roku i troszke mi o tym podgadywal na poczåtku.. mådrala! sam by se tak popompowal!! a czasami juz rzeczywiscie bylo tak malo ze myslelam ze nic z tego ale wtedy sie zapieralam i wstawalam w nocy i heja!! i chociaz cycki bolaly -pomagalo.. dlatego pisze agacie jak to wyglåda ale decyzje to mus podjåc juz sama..
masakra!!jejku szkoda ze zdjec nie masz? :-
a z tym karmieniem i odciåganiem to rzeczywiscie mysle ze nie musze miec wyrzutow ze skonczylam po prawie pøl roku choc Jorgeir twierdzi ze najlepiej byloby do roku i troszke mi o tym podgadywal na poczåtku.. mådrala! sam by se tak popompowal!! a czasami juz rzeczywiscie bylo tak malo ze myslelam ze nic z tego ale wtedy sie zapieralam i wstawalam w nocy i heja!! i chociaz cycki bolaly -pomagalo.. dlatego pisze agacie jak to wyglåda ale decyzje to mus podjåc juz sama..

dlatego i tak mi sie budzi w nocy to wtedy daje mu piers, wiec tylko wieczorem jest toche przerwy, a tak to nie mam nigdy wiecej niz 3 godziny przerwy i to obydwie wtedy czysci

caly czas sie nie sklada qrwa mac!! najpierw Ona zakatarzona, potem wyjazd do Ulvik, potem szczepienie i te reakcje, teraz chora ja. a jak juz sie skladalo na wyjscie to pogoda jest straszna!! jak nie leje, sniezy, to pizga na maxa!! dzis rano wlasnie wialo tak strasznie ze cos uderzylo nam w przedniå szybe z TOYOCIE i pekla, a lusterko i GPS spadlo. naszczescie szyba wciåz sie trzyma ale wymienic trzeba - Jorgeir wsciekly. no ale mysle ze moze wlasnie jak juz bedziemy znowu regularnie spacerowac to sie moze ustabillizuje..
co to mialo byc???
jaki szczyt...nie enapisze czego
, zycze CI , żeby sie udało