reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

Najlepszego dla Adusi bo dzisaj ma juz 9 miesiecy :-):-):-)
wspolczuje z tym kaszelkiem, no i lepiej Kamila jak nie bedziesz szalala teraz z oknami , bo moze Ciebie przewiac i ugotowana znowu bedziesz.
kurcze zazdroszcze maszyny...oj i le bym sobie poszyla i ponaprawiala rzeczy :-D
my dzisiaj na dluuugim spacerku, bo jechalam kupic syrpek na kazel dla Natali bo zaczela znowu kaszlec,a ama brzydki bo kratniowy....w 'sunkost' "estraktymianek" polecam bo nie jest wykrztusny a suuuper dziala :tak:
no i dopiero co wrocilismy i moj mezus juz zasnal na kanapie :-D a ja jade do znajomych na kawke po poludniu :tak:
do wieczorka i Milego popoludnia Wszystkim :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
dużo zdrowka dla Ciebie i Adusi:tak:, powodzonka w szyciu Kamila:-D
Marta Kasia miala wrocic w środę do N , ale została w pl (chyba) bo z polskiego numeru dzwoniła dzisiaj , ale nic nie wiem bo bylam w wannie i nie mogłam sie za bardzo dogadac :rofl2:.
Agata mój to nie do serwisu tylko na śmietnik sie nadaje:eek:, dobity tak , że wstyd:szok:cos tam odpada , zawiasy przy ekranie lataja ...i nie wspomne , że sam sie mi wyłącza:crazy:ja chce nowy:laugh2:!!!!!
ja dzisiaj na plaże wyruszyłam z Czarkiem , wyszalał się na maksa i zasnął w autobusie a ja liczylam , że się z nim w domku zdrzemnę...mężus wyruszył załatwiac pozwolenie na budowe do gminy , ja pierdziele za wszystko sobie liczą:wściekła/y:, masakra za jakaś mapke 600 zeta, za architekta co może tylko on złożyc podanie bo ma uprawnienia 2000:szok:, projekt wszystko zliczyc to nie starczy na budowe :angry:...ja nie wiem ile tu wytrzymam:confused2:, wczoraj szwagierka przyszła się podlizywac i świecic oczkami do męża...nie mogłam na to patrzec:baffled:HELP:angry:.
A jak LILA???? jak się czujęsz!!!!żyjesz????

no wlasnie Lilka - co tam z toba?

Ania - moja znajoma, tez Ania przy okazji;-) pisala mi tez ze ma dosc, bo maja dzialke i takie problemy ciagle, takie koszta, ze mieli wylewac fundamenty na wiosne ale mowi ze jak latem sie wyleja to bedzie dobrze:baffled: choc zeby nie bylo lekko to tutaj tez niezly balagan jest jak sie chce postawic od poczatku:sorry:

a mnie maz pochwalil ze dzisiaj zladl najlepsze nalesniki z serem w zyciu:-) fakt ze zrobila troche innaczej i sie udaly, ale nie sadzialam ze az tak:-D no nic fajnie:-)

a wiecie wlasnie patrze przez okno a tam dziewczynka przyszla od strony ogrodu i wynosi mi pilke Sandry:baffled: wyszlam na taras jakby nigdy nic to mi ja przyniosla i powiedziala ha det:baffled: hmmmmm... na poczatku to mi sie tak nie fajnie zrobilo, ale potem pomyslalm ze przeciez moja Sandra moglaby zrobic dokladnie to samo pod nieuwage,,, chociaz tamta to miala ze 4 lata jak nic:sorry:

o rany wlasnie zadzwonilam do Kasia , jest w pl , ale jutro już wylatuje do N , plan był taki , że miala przyjechac do mnie na Mosty, no niestety J wracał samochodem z pl i przed samymym domem wyleciał mu jeleń czy inny kuźwa renifer i miał wypadek samochodowy:baffled:, miejmy nadzieję , że jest wszystko oki , Kasia jak najszybciej musi wraca do N:-(, wszystkich Was pozdrawia i przeprasza , ale nie ma głowy do BB.

ojjjj mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo:szok:

ja tez nie raz sie wystraszylam tej zwierzyny na drodze:sorry: bez kasko to tutaj ani rusz, wyskoczy cos takiego na droge, rozwali pol samochodu i jest problem, nie mowiac juz ze mozna tez sie potluc:sorry:

ojej , biedny J i Kaska , mam nadzieje ze nic mu sie nie stalo :-(
Agata no suuuper :-) gratki ze tak smakowalo :-p
ja tez dwa dni temu mialam nalesniki z twarogiem a wczoraj Mayi wyskoczyla wiekla czerwona plama na buzce, od twarogu wiec to ostatni raz jak na razie jak sobie zjadlam nalesniki z twarogiem, juz jej zeszlo na szczescie
My tez mamy fuull ubezpieczenie tymbardziej ze do PL samochodem i wogole.
ja mykam zaraz spac
dobranoc

ehhhh chyba dzisiaij to sie wogole nie poloze bo nie ma sensu:baffled: Daniel budzi mi sie co 20 minut, nawet majac smoczka w buzi, musze go bujac w kolysc chwile az przysnie i tak w kolko:baffled: dostal nuforen o 21 ale nie widze zadnej poprawy.... normalnie wykonczy mnie to dziecko:crazy:

ojej ....Szkoda mi Was :-(.... Mayi bardzo pomagalo jak jej palcem masowalam dzisala, wtedy zaypiala az tak ej dobrze bylo. Normalnie palucha w buzke wlozylam i jezdzilam po dziaslach...
Agata trzymaj sie ,duzo sily :happy:

dzieki Marta... wiem jak potrafie sie wkurzac jak mnie ciagle ktos budzi i dlatego az boje sie pojsc spac, bo normalnie za ktoryms razem to sie gotuje:angry: oj przyszlo mi zaplacic podwojnie za ta blogosc z Sandra:baffled:

reklama
ale numer, maly mi sie budzil co 20 minut, ale po chwilowym bujaniu zasypial. O 3 sie obudzil znowu i nie chcial zasnac, ja go dotykam a on goracy, mierze i 39,6:szok: dostal nuforen w pupke, rozpalonego go ponosilam i zadzownilam na legevakt. Kazala dac paracet i po godzinie mierzyc znowu, jesli nie spadnie do 39, a wrecz sie podniesie to mam przyjechac:baffled:

ale nuforen chyba dziala, bo sie uspokoil, lezy na poduszcze kolo mnie w lozku, oczy otwarte:sorry: zadnych innych objawow narazie nie ma, wiec ta pigula tez stawia na zeby, ale kazala oczywiscie obserwowac.... no i niezle co?:sorry:

Do góry