reklama

Mamy z Radomia :-)

-J- mam jeszcze pytanie moze glupie sie wyda, ale takie rzeczy jak okrycie wierzchnie czy np dokumenty to lepiej oddac mezowi do domu czy bezpiecznie w szpitalu zostawic? I jak wyglada taki dzien na patologii, w gtkach sie chodzi czy bez?

reklama
-j- Amelka prześliczna i jaka już duża dziewczynka.Główkę trzyma dzielnie :-)

Myfa80 ja miałam ze sobą dokumenty, ale wierzchnie okrycie oddałam mężowi bo wygodniej ( tam za bardzo nie ma gdzie trzymać , chyba że w torbie) i przez to dwa razy jeździł do domu jak wychodziliśmy ze szpitala, bo zapomniał mi wziąć spodni :-) a na patologii chodzi się w bieliźnie, tylko już po porodzie bez majtek, ale ja wzięłam ze sobą takie jednorazowe, poporodowe i nikt się nie czepiał.

A ja mam Rapackiego tak blisko i nawet nie wiedziałam że tam Balbinka jest. Ja pogoda będzie ładniejsza to zrobimy sobie spacerek. A może kiedyś tam byśmy się mogły spotkać wszystkie?

niekat a jak Ty sobie radzisz z dziećmi jak jesteś w pracy? Rodzice z nimi zostają jeśli dobrze pamiętam ? Ja dziś byłam u siebie w pracy odbić legitymację, i z jednej strony chcę już wracać, ale z drugiej nie wyobrażam sobie że zostawię Antośka na kilka godzin. Inna sprawa że nie mamy jeszcze dla niego opiekunki, chociaż podobno ciocia M mogłaby się nim zająć, ale co najmniej do czerwca nie muszę się o to martwić więc na razie jeszcze aż tak usilnie się nie rozglądamy.

donkat Julitka poszła jednak grzecznie spać wieczorem?

-j- Amelka jest rpzesłodka i ma takie mądre oczęta w których można utonąć....
filwinko moja Oli smiga do przedszkola oczywiście.Zawozimy ja rano i odbieramy po pracy (oboje pracujemy 7-15) a Marcela znosze rano do mojej mamy pietro niżej.Jest na emeryturze i po ponad 30 latach pracy z dziecmi w rpzedszkolu więc lepszej opiekunki nie można sobie wymarzyć.Jest rozsądna i trzyma sie ustalonych rpzez nas zasad a prócz tego "wychowuje" nam dzieci pod względem pedagogicznym:tak::-D
dzis Marcel konczy roczek a mnie sie zebrało na wzruszenia... mało się łzy nie polały jak go rano odnosiłam bo patrzył na mnie swoimi wielkimi oczami wystajacymi spod kocyka i wydawało sie że chciałby powiedzieć"kocham Cię mamusiu - dziekuje ze jestem" heheheheh ta moja wyobraxnia:sorry2:ja jestem taka ciepła na wzruszenia że czasem az wstyd:sorry2::zawstydzona/y:ale prawda jest taka ze syn był moim marzeniem od zawsze.Bardzo cieszyłam sie z córki i kocham ja nad zycie ale dopiero jak urodziłąm Marcela poczułam sie spełniona.I tak jest.Mam kochajacego męza i szczęsliwą, zdrową parkę dzieciaków, których śmiech wypełnia dom każdego dnia i nie wyobrażam sobei innego zycia...
dobra nie smęcę, bo sie zaczniecie ze mnie smiać i będzie mi głupio hehehehe:-)

A to dla Marcelka:
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków

ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym
w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem
i anielskich przyjaciół.

happy-birthday-to-you.jpg
birthday_graphics_01.gif

Ostatnia edycja:
hej kobietki!!!:-)

jak to milo czytac, jakie jestescie szczesliwe:-)oby takich postow bylo jak najwiecej:-)
ja dolacze do grona szczesliwych mam, zon i kochanek;-) uwazam, ze nie ma pelnego szczescia bez prawdziwej kochajacej sie rodzinki:-)ja mojej nie zamienilabym na zadna inna:-D

Marcelku, rosnij zdrowo, usmiechaj sie czesto do swoich najblizszych, aby wiedzieli, z ejestes z nimi szczesliwy. Zyczymy Ci duzo kolorowych zabawek dajacych radosc na codzien i fajnych kolezanek/kolegow w piaskownicy:-D:-D:-D

Myfa,
tzrymaj sie kobietko i daj znac jak bedziecie juz w domku:-)

cos sie nie wyspalam dzis i musze lyknac meliske, bo cierpliwosc mam limitowana:-D

Sewa,
a wy co proabiacie?

oo, zapomnialabym napisac, ze Amelka jest cudna:-) wyglada juz na taka duza dziewczynke i oczka ma piekne:tak:

hejo jutro ide do szpitala dzisiaj mam adzieje ze sie wyspie chociaz troche bo jutro na 8 stawiam sie tam...chyba dobra pora... narazie stres maly ale pewnie jutro zrobi swoje....

napewno sie odezwe jak szystko dobrze pojdzie....

pozdrawiam

Z torcika płomyczek
Mruga do Marcelka
Dziś Twój Pierwszy Roczek
Uroczystość wielka

W uściskach cieplutkich
Wręczamy Ci serce
By nie było smutków
W Twym życiu dziecięcym

Z torcika płomyczek
Robi śmieszne minki
Dziś Twój Pierwszy Roczek