witam!!!
ostatnio tak sobie poplanowalam dni, ze czasu an kompa nie mialam

dzis odwiedzila nas
Filwinka z Antosiem i moja niunka tak skorzytsala z tej wizyty, ze....cala prawie przespala

zasnela zaraz przed ich przyjazdem i wstala 10min przed wyjazdem

. Za to Antos mial cale krolestwo zabawek dla siebie i nawet Julitke nie obudzily jego okrzyki zachwytu

oj dziewczyny, taka zime, to ja uwieeeelbiam!!!;-):-)
hejo
Dziewczyny znacie dobrego laryngologa dzieciecego w Radomiu? Poza tym czy znacie allergolog Panią kalbarczyk? Z dzieciarnia zjezdzam na ferie do dziadków wiec mam nadzieje ze uda mi sie obskoczyc specjalistow....Mam skierowania, ale pewnie czeka sie dlugo i pozostanie prywatnie :-(
...Ja jeszcze musze do stomatologa iść...ech Reymont mi pozostaje .... :-(
.
laryngologa nie znam.
Kalbarczykowej osobiscie tez nie, ale slyszalam od cioci P, zeby do niej nie chodzic
a co to REYMONT?
Ja dziś dzień wywiadówkowy miałam.
Jutro bal karnawałowy w sQl.
Pozdrawiam i życze miłego wieczorku.
co to znaczy?
A my wczoraj byliśmy u dermatologa.No i jestem niepocieszona.Pani doktor potwierdziła że jest to przymieszkowe rogowacenie i żebyśmy nie liczyli na zupełne wyleczenie.
A teraz weselej.Wczoraj sprzedaliśmy Pandę i kupiliśmy nowiutkiego Fiata Linea.Ach cieszę się jak dziecko.Teraz to już muszę wybrać się na jazdy doszkalające.Prawko zrobiłam z 10 lat temu i od tego czasu prawie nie jezdziłam sama.
tak, jak mowilam
gratuluje auta! widze, ze gustujecie w fiatach

po co lekcje doszkalajace? posadz meza obok i Cie doszkoli
No właśnie dziewczyny, jak myjecie ząbki dzieciom?Bo Antek oczywiście się buntuje i chce wszystko sam, a jak mu pozwolę to zjada pastę ale szczoteczką troszkę w buzi pomiesza a ja potem tylko poprawiam.
u nas dlugo byl problem, bo ajk niunce wychodzily zabki, to nie dawlaa myc. wtedy tylko sama zjadala paste i pogrzebawla chwilke w buzi.
teraz ja jej myje
Chyba zapiszę Amelię na jakiś kurs tańca.
Zero zahamowań ma to dziecko.
Koniec balu, chwytam małą za rękę , mówię " chodź idziemy, nie będzie już pan grał" a ta się wyrywa i w płacz.
Po drugie....
Obrałam cel- ćwiczenia. I tak sobie ćwiczę , zginam się, gimnastykuję.
Amelka zuch dziewczynka! ciesz sie, ze jets taka smiala. ja bym chciala, zeby Jultika taka byla:-

-(
kovbieto, nie katuj sie!!!;-):-)