Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ropiejące oczko może byc objawem infekcji niekoneicznie zapchanych kanalików.Raz jak sie taka infekcja przypląta to juz zostaje na całe zycie.Mam tak z moja Oliwią.Ma wrazliwe oczka i co ajkiś czas jej któreś puchnie i ropieje.ale u takiego małego dziecka to tylko lekarz pomoże.Bo pewnie juz byliście... poproś o jakies dodatkowe badania bo to sie staje uciążliwe dla dziecka i dla Was. jak wyleczycie porzadnie to na jakis czas bedzie spokójA ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?

na dobra sprawe moge nawet i jutro i nawet juz o 15.30 to nie bede do domu wracać;-)tylko wtedy posiedzę najdalej do 17niekat 100 LAT!!! w pożyciu małżeńskim.:-)
Hej, hej, a może by tak jutro się spotkać?![]()

A odnośnie fotelika to nasz wygląda właśnie tak.
Co sądzicie ?

Ł znowu przeszedł na nocki, robi co drugą noc.
Każdy dzionek mi pasuje
, piątek tylko.. do 18.
![]()

A ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?

Hej, hej, a może by tak jutro się spotkać?![]()
Cześć dziewczyny!!!
Już dawno mnie u Was nie było, bo niestety leżałam w szpitalu, Wybaczcie ale chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego co napisałyście, bo mam kategoryczny nakaz leżenia w łóżku i tylko na chwile mogę siąść przy kompie. Mam nadzieję że u każdej z Was wszystko dobrze.
Kochane odezwę się jeszcze później a na razie życzę miłego dnia.![]()
:-)