Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ropiejące oczko może byc objawem infekcji niekoneicznie zapchanych kanalików.Raz jak sie taka infekcja przypląta to juz zostaje na całe zycie.Mam tak z moja Oliwią.Ma wrazliwe oczka i co ajkiś czas jej któreś puchnie i ropieje.ale u takiego małego dziecka to tylko lekarz pomoże.Bo pewnie juz byliście... poproś o jakies dodatkowe badania bo to sie staje uciążliwe dla dziecka i dla Was. jak wyleczycie porzadnie to na jakis czas bedzie spokójA ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?

na dobra sprawe moge nawet i jutro i nawet juz o 15.30 to nie bede do domu wracać;-)tylko wtedy posiedzę najdalej do 17niekat 100 LAT!!! w pożyciu małżeńskim.:-)
Hej, hej, a może by tak jutro się spotkać?![]()

A odnośnie fotelika to nasz wygląda właśnie tak.
Co sądzicie ?

Ł znowu przeszedł na nocki, robi co drugą noc.
Każdy dzionek mi pasuje
, piątek tylko.. do 18.
![]()

A ja mam takie pytanko do was doświadczone mamuśki - Maja ma 8miesięcy i ciągle mamy problem z ropiejącym oczkiem:-( miałyśmy kilka rodzajów kropli przechodzi na troche i znowu wraca:-( boje się żeby to nie były zapchane kanaliki może mace jakieś spawdzone sposoby?

Hej, hej, a może by tak jutro się spotkać?![]()
Cześć dziewczyny!!!
Już dawno mnie u Was nie było, bo niestety leżałam w szpitalu, Wybaczcie ale chyba nie dam rady przeczytać wszystkiego co napisałyście, bo mam kategoryczny nakaz leżenia w łóżku i tylko na chwile mogę siąść przy kompie. Mam nadzieję że u każdej z Was wszystko dobrze.
Kochane odezwę się jeszcze później a na razie życzę miłego dnia.![]()
:-)