donkat
Fanka BB :)
Ja muszę pogadać z M ale chyba uda mi się dziś wyjść.
Dobra lecę robić ciasto, bo my dziś też mamy małą rocznicę :-)
ja zrozumilam, ze to am byc jutro, czyli we czwartek

Wam rowniez samych szczesliwych chwil!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja muszę pogadać z M ale chyba uda mi się dziś wyjść.
Dobra lecę robić ciasto, bo my dziś też mamy małą rocznicę :-)

burza a czemu szpital??wszystko w porządku już?odpoczywaj i jak każą to leż!Dzidzia najwaznijsza![]()
Jak dla mnie to bardzo dużo.to nawet lepiej... słuchajcie a nie da rady w jakąs sobote wczesnym popołudniem sie umówić??nie bedziemy pracowac i mężów do opieki nad dzieciami bedziemy miałychyba bedzie nam trudno w tym tyg. bo kazda ma jakies inne plany.
to co, nastepny tydzien?
jaki dzien?
:-);-)donkat chodzimy do pediatry bo myślałam że obejdzie się bez okulisty A jak u ciebie z tym kanalikiem był przepychany? słyszałam że to jest straszne:-( A jakiego dobrego okuliste polecacie?
dla mnie sobota tez moze byc. tylko nie ta najblizsza
nie, nie byl przepychany, ale kosztowalano nas to duzo trudu: masowanie kanalika i smaorwanie masciami. co ajkis czas robilysmy wymaz dla sprawdzenia.
sama masc zabija bakterie, czy cokolwiek co powoduje ropienie, a masaz udroznia kanalik. samo lekarstwo nie udrozni. chyba, ze zabieg, ale zeby go wykonac, to musi byc wymaz jalowy, czyli brak ropki.
ja chodzilam panstwowo do okulistki dzieciecej (m innymi) na Lekarskiej czy Traugutta, naprzecwiko WSH . wiem, ze przyjmuje tez na Olsztynskiej. tylko zabij mnie-nie pamietam nazwiska. jakies dwuczlonowe. nie ejst jakas super sympatyczna, ale bardzo dobry specjalista