reklama

Mamy z Radomia :-)

to Wy sobie spalacie te paczki, a ja musze czekac na P:-(:-(:-(

moj maz mnie zaskoczyl. nie jest zwolennikiem kina, a zwlaszcza w imprezy. dzis mowi: a moze bysmy poszli w walentynki do kina???:szok::szok::szok::szok::szok: a ja : na co? a on: na jakas komedie polska:szok::szok::szok::szok:- zazwyczaj nie lubi komedii romantycznych:eek:
chyba rozlaka wplywa na niego pozytywnie:-D:-D:-D

reklama
no dziewczęta... dałam czadu!dziś rano na wadze 0,5 kg mniej niż wczoraj:-Dja nie wiem jak to zrobiłam:eek::confused2::rofl2:a najlepsze w tym że mam @ to i sexu nie było........tyle że wyrzuty sumienia wepchneły mnie na orbitreka i wypociłam ten cały tłuszcz chyba heheheh

Ostatnia edycja:
:-DWitam wszystkie mamy:-) ja też ostatnio się nie wysypiam bo Majeczka budzi się mnóstwo razy!!!! Ae mój organizm już sie przyzwycził bo po porannej kawie chodze jak nakręcona:-) a kiedyś po nieprzespanej nocy chyba nie zwlekła bym się z łóżka:no: cóż macierzyństwo działą cuda:-D Mój CUD właśnie śpi:-) To moje dziecko daje mi kopa do życia:happy2::happy2: Dziś lece do fryzjera, ciekawe co z tego wyniknie:-D Miłego dnia:-)

of course!codziennie rano po siusiu i na golaska:tak:

spytalam, zeby wykluczyc roznice w wadze spowodowana innym ubraniem:-D:-D:-D

:-DWitam wszystkie mamy:-) ja też ostatnio się nie wysypiam bo Majeczka budzi się mnóstwo razy!!!! Ae mój organizm już sie przyzwycził bo po porannej kawie chodze jak nakręcona:-) a kiedyś po nieprzespanej nocy chyba nie zwlekła bym się z łóżka:no: cóż macierzyństwo działą cuda:-D Mój CUD właśnie śpi:-) To moje dziecko daje mi kopa do życia:happy2::happy2: Dziś lece do fryzjera, ciekawe co z tego wyniknie:-D Miłego dnia:-)

:tak::tak::tak::tak::tak:

szykujesz fryzurke na nasze spotaknie?;-)

Dziewczyny to co w końcu z tym spotkaniem.Przyszły tydzień?

wychodzi an to, ze tak:tak:

no dziewczęta... dałam czadu!dziś rano na wadze 0,5 kg mniej niż wczoraj:-Dja nie wiem jak to zrobiłam:eek::confused2::rofl2:a najlepsze w tym że mam @ to i sexu nie było........tyle że wyrzuty sumienia wepchneły mnie na orbitreka i wypociłam ten cały tłuszcz chyba heheheh

taka chudzina,jak mozesz,ja to chyba0,5 ale w zwyz:-D

wychodzi an to, ze tak:tak:

to ja sie tez pisze,ale piatek po poludniu pilssssssssssss:tak:

milego dnia

reklama
To nawet dobrze że dziś nici ze spotkania bo i tak nie dała bym rady się na nim pojawić.Dziś byłam u pediatry.Kubek jest przeziębiony,a Krzyś ma coś niedobrego z oskrzelami.Dostaliśmy kupę recept i kurujemy się intensywnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry