Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czyżby pępowinka została przecięta?;-)witajcie kobietki!!!
zaniedbalam was, bo bylimy kilka dni w UK. maz skonczyl prace w firmie i pjechalismy sie rozliczyc.
julitka byla u tesciow. martwilam sie jak przezyje te 3-4dni bez nas i czy pozniej nie "wyjda z niej emocje" jak ostatnio po weselu. okazalo sie, ze caly czas byla zadowolona, usmiechnieta i nie smucila sie za nami. dzis, gdy nas zobaczyla, wcale nie robila jakis scen wielkiej euforii:-( i nadal chetnie bawila sie z tersciowa
ciesze sie jednak z tego, bo wiem, ze mozemy ja zostawic i juz tak nie przezywa naszej nieobecnosci:-)
pozdrowionka!

.Czyżby pępowinka została przecięta?;-)

A ja dziewczynki dostałam skierowanie na patologię.:-(Ostatnie wyniki badań krwi i glukozy są do kitu i trzeba to wszystko powtórzyć. Tak więc gdyby któraś miała ochotę to zapraszam w odwiedziny ;-).Jeszcze nie wiem w którym szpitalu będę i dlatego mam pytanie do was. Jak to jest z tymi skierowaniami? Moja gin nie napisała mi na skierowaniu do którego szpitala mam jechać tylko powiedziała, żebym sobie sama szpital wybrała w którym chcę leżeć.Hmm..
Czy jak pojadę na Józefów to bez problemu mnie tam przyjmią?Czy to zależy od dyżuru, który szpital ma?Który szpital bardziej polecacie? O tym na Tohtermana same złe rzeczy słyszałam. I kiedy tam w ogóle jechać? Rano w poniedziałek czy w niedzielę wieczorem?
tylko chyba ztakimi malymi skzrabami jak moj, to nie wpuszczaja:-(