reklama

Mamy z Radomia :-)

Jednak boję się , że lekarze zbagatelizują to moje zaświadczenie i bedę zmuszona do rodzenia siłami natury. Tak bardzo sie boję dziewczyny o ten mój wzrok, że szok.To, że muszę mieć cc to ja wiem, tylko co na to lekarze.Właśnie się zastanawiam czy tylko takie zaświadczenie im wystarczy czy coś jeszcze wykombinować. Zapytam swego gienka.
Ja tak jak ty donkat muszę mieć wszystko zaplanowane i chcę wiedzieć na poczatku co mnie czeka.Ale wszystkiego nie da się przewidzieć.

netka maluszkowi już lepiej? Gorączkuje ci?

-j-, nie boj sie. jesli na tym zasiwadczeniu jest czarne na bialym, ze ma byc cc, to ma byc!!!! krzycz tam, wyj, rob awnature i maja zrobic!!!
a tak na serio, skoro sie denerwujesz, to idz jescze do okulisty u siebie, masz przeciez do porodu troche czasu, i popros o kolejny papierek.

ilez ja sie nameczylam przez ten wzrok z moja siostra! ona jest panikara i uparla sie, ze ja powinnam mic cc, bo oslepne. nie przemawiaal do niej opinia lekarza. ona wiedziala lepiej. ja do szpitala trafilam 2 doby przed urodzeniem, bo mi wody odeszly i porod wywolywano. przez te 2 doby ciagle w sms albo w rozmowie mi trula, zeby zrobili mi cc i czemu mi nie chca zrobic, czemu nie poszlam nie poprosilam lekarza i tak w kolko!!! wkoncu ja opier****, zeby mi dala spokoj i nie stresowalal i bylo ok:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam Mamcie!
-j-
widzę że doszłaś do jedynie słusznego wniosku i poczekasz na opinię lekarza.A teraz zero stresu i tylko relaksik(dla dobra dzidzi oczywiście-jakby ktoś się czepiał).
My ciągle walczymy z tym wrednym katarem.Na razie jakoś nie widzę efektów.Dzięki Bogu Kubuś nie gorączkuje.
Wyrzyna się nam szósty ząbek!:happy:
Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie fajne zabawki można kupić małemu na roczek tak żeby się cieszył.Ja ostatnio kupiłam taką dużą kolejkę z ciuchcią,wagonikami i takimi tam,ale to jednak za wcześnie i Kuba ma ją gdzieś.Jak idę do sklepu z zabawkami to dostaję oczopląsu.A tatuś to kupowałby tylko czołgi i samochodziki.
Buziak!

Witam!
-j-
dzięki za podpowiedzi.Niestety oprócz tego krzesełka do karmienia to Kuba ma te wszystkie zabawki.Wiem że trochę rozpuszczamy naszą pociechę,ale ja nie potrafię inaczej bo jest taaaaki kochany!:-D.Ale może takie krzesełko uczydełko było by fajne?
Ojoj mały wstał.Pędzę.
Buziaki!!!:tak:
Jak się czujesz?Mam nadzieję że dobrze!

Fakt kopniaczki są cudowne!Jak ja to miło wspominam:-).Ostatnio dostałam okres kilka dni po terminie i już miałam taką wielką nadzieję na drugą dzidzię.Ale nic to staramy się dalej!Może tym razem pójdzie nam lepiej.:-D.
:-):-):-);-).

netka, troszke mi zeszlo zanim rozszyfrowalalm date urodzin malego, bo ta 11 wyglada mi na II, a poza tym malutki blad sie wkradl w slowo: serduszko:sorry2:

julitka na roczek dostala rowerek, konika bujanego, wozek dla lalek( dla kubusia raczej nieodpowiedni pomysl:-D)i pieniadze. kupilismy jej stolik edukacyjny i inne zabwaki: klocki, grajacy telefon.dziewczyny na wrzesniowkach sobie chwalily samochody-jezdziki, lub takie auta ternowe napedzane na akumulator/baterie, steroane pilotem, w ktorych dziecko moze jezdzic. sa fajne tez zabawki z Little peopleFP, farmy ze zwierzatkami dajacymi realne glosy.
oj, jest tego mnostwo, tylko trudno sie zdecydowac co wybrac:szok:

_j_, moja siostra taka jest. jak ja upomne, zeby nie przesadzala z martwieniem sie o mnie, czy julitke, to mnie zaraz objedzie, ze sie martwi, a mnie jeszce to nie pasuje:-D:-D:-D

reklama
Donkat dzięki za spostrzegawczość.Ty to masz oko!;-).Już z serduszkiem jest O.K.
Niestety listopada nie da się inaczej zapisać.Trudno.Jednakże suwaczek wszystko wyjaśnia,Troszkę rachowania i wszystko wiadomo.
Dzięki za pomysły na prezenty.:-).
-j-też widziałam te zwierzęta na biegunach.Są śliczne.Mnie szczególnie podoba się Tygrysek i Kubuś Puchatek.Ale one są chyba dla troszkę starszego dziecka,Kuba nie trzyma tak dobrze równowagi i się giba na prawo i lewo.Ale w przyszłości a i owszem.Dziadkowie pewnie i tak kupią małemu takiego drewnianego konia na biegunach na Wstępach.Jednak te mięciutkie są o niebo fajniejsze.No, ale zobaczymy jak to będzie.
Pozdrawiam serdecznie:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry