donkat
Fanka BB :)
Jednak boję się , że lekarze zbagatelizują to moje zaświadczenie i bedę zmuszona do rodzenia siłami natury. Tak bardzo sie boję dziewczyny o ten mój wzrok, że szok.To, że muszę mieć cc to ja wiem, tylko co na to lekarze.Właśnie się zastanawiam czy tylko takie zaświadczenie im wystarczy czy coś jeszcze wykombinować. Zapytam swego gienka.
Ja tak jak ty donkat muszę mieć wszystko zaplanowane i chcę wiedzieć na poczatku co mnie czeka.Ale wszystkiego nie da się przewidzieć.
netka maluszkowi już lepiej? Gorączkuje ci?
-j-, nie boj sie. jesli na tym zasiwadczeniu jest czarne na bialym, ze ma byc cc, to ma byc!!!! krzycz tam, wyj, rob awnature i maja zrobic!!!
a tak na serio, skoro sie denerwujesz, to idz jescze do okulisty u siebie, masz przeciez do porodu troche czasu, i popros o kolejny papierek.
ilez ja sie nameczylam przez ten wzrok z moja siostra! ona jest panikara i uparla sie, ze ja powinnam mic cc, bo oslepne. nie przemawiaal do niej opinia lekarza. ona wiedziala lepiej. ja do szpitala trafilam 2 doby przed urodzeniem, bo mi wody odeszly i porod wywolywano. przez te 2 doby ciagle w sms albo w rozmowie mi trula, zeby zrobili mi cc i czemu mi nie chca zrobic, czemu nie poszlam nie poprosilam lekarza i tak w kolko!!! wkoncu ja opier****, zeby mi dala spokoj i nie stresowalal i bylo ok