reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

hej wpadam na chwile komp mi sie psuje pisze ostatkiem jego sił. Nasza slicznoka bije rekordy popularności,nawet teściowi wpadła w oko a z niego taki nieczuły twardy chłop... juz niedługo na pierwszy spacerek, w poszukiwaniu kawalerów:-)

reklama
Hej dziewczyny!
Moja mała Terrorystka śpi, więc mam chwilę spokoju i wymarzonej ciszy... jakiś kiepski dzień mam:rofl2:, bo nic mi sie nie chce i wszystko mnie wkurza!!! Idę zrelaksować się przy kawce, pewnie poprawi mi to nastrój.

Mój Bąbel też dopiero usnął, szalał od 5 rano. A teraz nie wiem co robić, ogarnąć mieszkanie, umyć naczynia, poprasować czy w końcu na chwilę usiąść i odpocząć :/

no to nieźle Jaś daje popalic mój w tym wieku jadł i spał 4 godz i tak w koło za to teraz daje czadu odpocznij kobieto jeszcze się na prasujesz itp korzystaj .
A my jutro jedziemy do Wrocławia na zlot bencówek:) troche daleko ale co tam ważne ze będzie dobre towarzystwo i wreszcie poznamy się w realu:) tak wiec nie bedzie mnie do poniedziałku
ja tu pisu pisu a mój łobuz wyciągnął wszystkie mokre chusteczki i porozrzucał w koło:szok:

Hej:-)
ale mamy piękną wiosnę - korzystamy ile się da- gdyby tak jeszcze ten wiatr zniknął byłoby.. superowo!!!
raaaaaany jutro mój pierwszy dzień w pracy- nie mogę się doczekać- trzymajcie kciuki ;-)
Moja córcia wczoraj nie spała wogóle podczas dnia...a wieczorem 5 minut i spała jak aniołek...
cos czuję że zbliża się koniec spania w południe- na moje nieszczęście :baffled:- bo wiadomo...fajnie mieć w ciągu dnia 1-2 godzinki wolnego:-D
rachel mam nadzieję że wzięłaś do siebie zalecenia dziewczyn i odpoczęłaś:tak:
agi my na elegii nie byłyśmy- zazwyczaj siedzimy w parku pokoju bo małą może się tam wybiegać no i pobawić na placu zabaw. Daj znać jak było na zlocie...a swoją drogą długo się tam już "znacie"?
goniasobol 2,5 godzinki to fajnie mieć tak w ciągu dnia na odpoczynek :-D

a gdzie reszta dziewczyn??? co tak cicho się robi?? zapewne korzystacie z pogody i nie ma czasu na pisanie ;-)
sewa jak Twój maluszek?

witam!
Pogoda super!
edit fajnie, że zaczynasz jutro pracę, Maja w piątek spała 3 godz!!!, ale za to wczoraj i dziś nie spała w ogóle! wcześniej chociaż brałam ją na spacer w wózek i usypiała,a teraz nie za bardzo chce podróżować w wózku:no:, więc u na też chyba kończą się drzemki w dzień, szkoda, bo taka godzinka, czy dwie odpoczynku, to jest coś!

Bryyy!!! Wróciłam :) było super, extra, byliśmy w zoo później imprezka na ogrodzie z grilem nie no szokoda ze już trzeba było wracać
Edit znamy się ponad rok oczywiście wirtualnie a teraz już i w realu genialni ludzie !!!!!!

Dzień dobry!

U nas dalej nie za ciekawie :-( Syncio miał zmieniony antybiotyk, bo ten pierwszy nic nie pomagał. Cały czas skarży się na ucho, ma skoki temperatury i od wczoraj mówi, ze nie słyszy za dobrze :-( Chciałam nas umówić do lekarza, to mi powiedzieli, żeby do szpitala wieczorem podjechać, bo oni wolne miejsca mają dopiero na piątek :baffled: Jestem zła na cały świat :-(

Agi super, że zlocik się udał :tak: zawsze to miła odmiana :tak:

goniasobol oby mała zechciała jeszcze trochę pospać w dzień :tak:

edit trzymam kciuki za pracę :tak: będzie dobrze :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie zmykam do mojego choraska.

reklama
Witam!
Normalnie cisza w eterze na forum nastała, ale cóż się dziwić jak ładna pogoda!!!
I po pierwszym zjeździe piątek i sobota napawały mnie optymizmem wręcz nawet się cieszyłam, że po 2,5 letnim siedzeniu w domciu wyszłam do ludzi, ale niedziela zburzyła wszystko... od 11 do 15 miałam zajęcia z gościem sorki z prof., którego uniknęłam na studiach a teraz mam z nim 2 przedmioty. Jest okropny czułam się na zajęciach jak dziecko w szkole, które boi się, że zaraz będzie wyrwane do odpowiedzi. Zadał nam na następne zajęcia fragment kilkustronowy baśni do nauki na pamięć mamy odpowiednio recytować ją... Troszku pożaliłam się
Edit p jak pierwszy dzień w pracy?
Sewcia zdrówka dla syncia
Muszę iść bo Weniutek się obudziła i nawołuje

Do góry