reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Radomia :-)

Hej :) wróciła matka marnotrawna :) nie było nas troszkę bo byliśmy u moich rodziców na 2 tyg takie małe wczasy:) ale regularnie was czytałam tylko pisać nie miałam kiedy no i weny brakowało bo mały tak daje w kość że wszystkiego się odechciewa dlatego też całymi dniami na dworku siedzimy w domu bym ogłupiała chyba .
Małalinka no to super że waga już tak ładnie spadła jeszcze troche i bedziesz ważyła tyle co przed a moze jeszcze mniej:)

reklama
hej ogladalismy dzis plyte z ostatniego wesela,aż z tego wszystkiego wyciągnęłam naszą i tez obejrzałam, Co za czasy piekne matko kiedy to było:szok:, taaaka chuda byłam i opalona,żadnych zmartwien i płaczących dzieci,tylko imprezy:-):-D
A dzis piatek wieczór to też bym pewnie gdzies wybyła ,a tu trzeba siedziec samemu w domu z dzieckiem. Takie piekne czasy aż się rozmarzyłam....

witam niedzielnie!
Majunia śpi, a ja wypoczywam:happy2:, też mi się coś od życia należy!:-D
Agi my też ciągle na dworku, Maja teraz troszkę grzeczniejsza się zrobiła, czasem pomarudzi, no ale cóż... u nas jest ciągle walka o przebywanie na dworku, za nic nie mogę jej ściągnąć do domu:tak:
małalinka mnie czasem też nachodzi tęsknota za "tamtymi pięknymi czasami", ale z drugiej strony baaaaaaaaaaaardzo dobrze mi się żyje jako żona, no i od dwóch lat jako matka:-), a na imprezę to i przy dziecku można wyskoczyć:-)

cześć dziewczynki!
Ja też codziennie lukam i nic pustki...
U Nas ciągle coś nowego się dzieje, Wenuś tak ładnie już mówi, taka żywotna istotka z niej.
Chodzimy na naukę tańca i śpiewu rewelacja mała jest niesamowita słucha co pani mówi, a potem w domu pokazuje czego się nauczyła.
Wczoraj caly dzionek koło domciu własnego robiłam porządki z chwastami a tata z mężulem wodę do domu przeciągali.
dzisiaj Weronika w kościele oszalała z miłości do swojego narzeczonego tak się wygłupiali. Pozdrawiam!

hej kochane i my nie mamy czasu na kompa bo całymi dniami na dworku a jak już zawitamy do domku to obiadek trzeba ugotowac i ogarnąc chałupkę a to znajomi nas odwiedzili a to my byliśmy u rodziców i tak cos na okragło :) my również pozdrawiamy :)

Widzę że i mnie dużo nie ominęlo,towarzystwo sie wykruszyło,zostały najgorliwsze dziewczyny:-) a za nami chrzciny,przygotowan tyle ze po nocach zasuwałam zeby się obrobic. Teraz jedzenia na cały tydzien mamy a resztę zamroziłam,goscie dopisali ale jedzenia i tak za duzo jak zwykle. Mala na chrzcie była wzorowa,przed kosciolem marudzila a jak weszlismy do srodka to alleluja i spi:-D jedyne dziecko które sie nie darło.Padam na twarz,następnym razem zamówie lokal chyba.

elo:) Kuba juz spi dzis opowiadałam mu bajkę przed snem i tak pieknie słuchał i na jego twarzy rysowało się zaciekawienie pierwszy raz tak w całosci wysuchał bo wczesniej zmykał gdzie sie dało a mi tyle radości sprawiło ze hej . jak byłam jeszcze na studiach to wieczorami chodziłam do szpitala czytac dzieciakom bajki zeby choc troszkę zapominały o chorobie i teraz te same bajki mam zamiar opowiadac mojemu dzióbkowi. zaczynam wprowadzac rodzice czytaja dzieciom :)

reklama
hej! mój młodziak 4 miesięcy jeszcze nie ma a jak mu czytam słonia Trąbalskiego to ma ubaw po pachy hehe i jeszcze lubi jak mu śpiewam, musiałam się nauczyć piosenek dla dzieci bo głupio było w kółko jedną zwrotkę śpiewać :)

My mieliśmy chrzciny w Wielkanoc i też w lokalu, niby 25 osób a posadzić wszystkich w domu w jednym pokoju i się robi tłum, plus dziecko małe i ogólny rozgardiasz...

U mnie się zaczął problem pociążowego wypadania włosów, zawsze miałam długie a teraz musiałam się ściąć bo już takie przerzedzone były, że na długich to masakra...Ale jak mnie mąż pociesza włosy nie zęby - odrosną :)

Do góry