Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dostałam linka z Argosa i szperam cały czas....zdecydować się nie potrafię na nic...hihih
...hmmm....mam wrazenie że to nie jest najwygodniejsze i najtrwalsze.... Są jeszcze takie że rozkłada sie materac bezpośrednio na podłogę........może taka byłaby lepsza??? Macie jakieś doświadczenie z tym? Bo ja teraz u siebie w domku mam normalne łóżko w sypialni, nie mam porównania i nie wiem na co się zdecydować. Poza tym mąż mi powiedział że na meble poczeamy trochę pewnie zanim dowiozą więc wolę przez internet juz wybrać i on zamówi...zeby juz coś było jak my z Filipem tam sie wprowadzimy.
. A i do tego siedze cale dnie sama z mala bo M. duzo pracuje...ech... tak to juz jest...
Jedrek zaklimatyzowal sié rewelacyjnie. Mieszkanko fajne, w superlnym miejscu. Opisze wszysko jutro, bo dzis mam jeszcze meza w domku, to nie bardzo mam czas 

.
. Od kiedy zyjemy tylko z jednej wyplaty jest dosyc ciezko. Mysle o powrocie do pracy na pol etatu (np popoludnia) ale mamy problem z mala. Nie mamy jej z kim zostawic a jak damy do opiekunki to wiekszosc wyplaty bede musiala oddac :-(.
i wyszly prawie jak mamusiowe
ale ze mnie kuchara hihi.
Brawa za kopytka
:-)
Bo ja nie mam zamiaru tu zostawac na stale, a w Polsce mamy mieszkanie, ktore na nas czeka
i co potem z tymi mebelkami.