reklama
MilenaZagi
Aktywna w BB
Niestety... ceny ida w gore :/ A ja planowalam wrocic na swieta i jakos czaaaarno to widze
Pewnie juz jestes w Stanbule, to napisz ile placilas? Ciekawa jestem 
Pozdrawiamy
Pozdrawiamy
hej,
MilenaZagi w Stambule bylam chwılowo obecnıe wypoczywamy u rodzıny meza.
Powıem jedno Turcja jest przepıeknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ı zadne zdjecıa tego nıe oddadza !!!
...tylko jedno mı nıe odpowıada upaly 35 stopnı ... nogı mı puchna, nabawılam sıe zapalenıa gardla - o ironio!
za rok wracamy dopıero najwczesnıej w pazdzierınıku 
pozdrawıam
MilenaZagi w Stambule bylam chwılowo obecnıe wypoczywamy u rodzıny meza.
Powıem jedno Turcja jest przepıeknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ı zadne zdjecıa tego nıe oddadza !!!
...tylko jedno mı nıe odpowıada upaly 35 stopnı ... nogı mı puchna, nabawılam sıe zapalenıa gardla - o ironio!
pozdrawıam
Ostatnia edycja:
MilenaZagi
Aktywna w BB
Zapalenie gardla??? W taka przepiekna pogode?? eeee... Nieciekawie... Szybkiego powrotu do zdrowia Aylin!!! Co do kraju... rzeczywiscie przeeeepieeekny
)) Znalazlas mieszkanie? Ja niestety nie mam nikogo, kto by pomogl :/ wiec mam nadzieje, ze jakos sobie poradzilas???
Czesc Weroniko! To mieszkac chcecie w Polsce??
Pozdrowienia dla wszystkich Dziewczyn
Czesc Weroniko! To mieszkac chcecie w Polsce??
Pozdrowienia dla wszystkich Dziewczyn
mamaPanaMisia
Początkująca w BB
piszcie, bo fajnie się Was czyta
dziewczyny, ja mam nietypowe pytani;-)

pisze sie "kebab" czy kebap"? moja przyjaciółka ma knajpke i ma to danie w ofercie i w jej karcie jest napisane "kebap" ale mnie sie wydaje, że jednak "kebab" powinno być? Przepraszam, jeśli moje pytanie wyda wam sie głupie, albo niestosowne, ale uznałam, że jesteście symatyczne i nie obrazicie się, jeśli zapytam:-)

pisze sie "kebab" czy kebap"? moja przyjaciółka ma knajpke i ma to danie w ofercie i w jej karcie jest napisane "kebap" ale mnie sie wydaje, że jednak "kebab" powinno być? Przepraszam, jeśli moje pytanie wyda wam sie głupie, albo niestosowne, ale uznałam, że jesteście symatyczne i nie obrazicie się, jeśli zapytam:-)
reklama