• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Ale sie rozpisalyscie ze ho ho.
Alex ty tak nie mow ze lubisz teraz prasowac bo zaraz sie dziewczyny zwala do ciebie z góra prasowania.
A ja to wrzuce w autobus i prosto do ciebie pojedzie z mojej miescinki.
Syla podam rano przepis bo juz padnieta jestem.

A ja sie przyznam ze kiedys nie lubilam prasowac ale odkad mam nowe zelazko tefala to kocham to robic.to juz jakies 8 lat.
pa spokojnej nocki.

Czesc Dziewuszki
Ja poprosze adresy tych Pan, ktore deklaruja milosc do prasowania...u mnie nastapilo oziebienie uczuc do zelazka... :-);-)!Bede za 10 minut od otrzymania adresu!:tak:
Oooo... moje dziecie sie obudzilo... :no: po 40 minutach snu...!!!...wrrr...

Do zob pozniej!

czeeeeeeeeeeeeesc

ale leje co:confused: ja chodze taka jak by mi kto mlotkiem w łeb walnoł:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
tylko spac nic wiecej w taka pogode
Michaga- niom ja tez nie lubie jak mała po 40 minutach juz wyspana bo potem marudzi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a mnie strzela:-D

Heyka Mamunie! :-)

Moje maleństwo czasem pośpi 20 minut i że niby to jej ma wystarczyć:confused:. To wtedy czasem się wkurzam, bo potem maruda taka z niej, że czasem nie da się wytrzymać :crazy:.

U nas też pada :-( także ze spaceru dzisiaj nici :-(.
A co do prasowania, to mi na szczęście mąż pomaga, no i teraz przez wakacje siostra moja jest u nas, to też poprasuje, także supcio ;-).

Izka, czekam na przepis :-).

Poza tym u mnie dziś nudy. Bąbelek śpi także mam chwilkę wytchnienia. Idę małej zupkę dokończyć, a potem poczytam może książkę.

Na razie dziewczyny. Miłego dzionka życzę!!! :happy:
Sylwia

Witam wszystkich
Ja dopiero siadlam do kompa.Poszlismy pobawic sie z angielskimi dziecmi.

tygrysek to tez zaszalałas na powitanie w Pl.a z tym paszportem to po co pisza na wszystkich stronach że dzieciom do 5 lat przysluguje paszport tymczasowy a na prosbe rodzicow jest wydawany ten 5 letni.to niech zmienia te glupoty co wypisuja.szkoda gadac.

Pinka nie no ty menu jak w restauracji,ja to az tak kuchara nie jestem.ale za to ciasta tylko moje.No u nas tez same łakomczuchy lubia zjesc na imprezce.;-)A te fotki super.

Buziaczku witaj dawno cie nie czytalam, nawet nie wiem czy pisalam zyczonka dla malejz okazji roczku jak nie tio spoznione ale szczere naj naj.Ale ona juz duza.to u was tez juz bieganie za mala na spacerku.

Gosia masz racje tylko na slodko i luz a my tu bedziemy siedziec w garach i sie gotowac.U mnie w przychodni to pewnie by mnie przyjeli na ta karte jakby malemu naprade cos bylo a tak to nie.a przeciez nie bede mu wymyslac chorob bo nawet nie ma co i znjac zycie to nawet katarku tam nie dostanie.Ja ci wspolczuje z tymi plecami bo wiem co to znaczy.

Martucha tak bylysmy solidarne ja poprasowalam.

Syla hehe rozbujałas forum i ucieklas.widzisz czasmi dobrze pogadac sobie.dziewczyny odrazu zaczely pisac.
co do salatek to przepis w nastepnym poscie.

[COLOR="#Alex[COLOR="#ff0000"][/COLOR]ff0000"]Michaga[/COLOR] nie ma sprawy podam adres ale ty przyjedzies i pomyjesz u mnie garki.cos za cos.no moj maly tez czesto sie budiz po 40 minutach, a potem juz od 18 jest tak marudny ze szok.

Alex no to akurat fakt lubie prasowac jak malo kto.

u nas tez leje i leje.

Syla to juz pisze

SAŁATKA GYROS
Piers z kurczaka pokroic na male kawalki,dodac sporo przyprawy gyros i samzyc.odsaczyc z tluszczu i ulozyc na dnie miski.Na to pokrojona pekinka + sos sałatkowy i troche majonezu.wymieszac.
potem 4 pomidory obrane ze skorki i pokrojone w kostke.na to kukurydza,ser feta.Na to pozostała czesc pekinki.posmarowac troche majonezem.

nie wiem czy jadłas kiedys tą warstwowa z szynka konserwowa.ale tej dawno nie robilam jak mieszkalam w PL.

bardzo łatwa układa sie warstwami a u mnie na imprezie to znikala chwila moment.

seler konserwowy pociety w paseczki w słoiku,puszka kukurydzy,
puszka ananasa pokrojonego w kostke,szynka konserwowa ,
4 jajka,majonez,por drobno pokrojony,starty ser

Moja mała tez kima jakies 30 min ale pewnie nie długo wstanie:sorry2: na obiad i bedzie marudac bo pogoda okropna zimno ciemno i deszczowo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......

Izka- wcale nie jak w restauracji ja lubie gotowac a szczególnie jak widze znikające jedzonko ze stołu:-D:-D:-D to juz wogole;-)
Gosia- cos z twoich owoców podbiore na imprezke zrobie dla dzieciaków salatke owocowa:-D:-D:tak::tak:

ucze tego mojego smroda by jadła juz normalne obiady ale róznie to bywa raz zje raz nie i musze miksowa:sorry2:ehh czasami to juz rece mi opadaja.............łyzki nie uzrywa wszystko rekoma potem cała podłoga upackana,a ja tylko sprzatam :baffled:

reklama
Pinka no ja tylko chcialam powiedziec ze pyszne i fajnie podane bo ja to pewnie na łatwizne pojde.Jkaies zwykle miesko,kotleciki itp.Mam nadziej ze sie nie obrazilas za to.
U nas tez bedzie z dzieciakami i z nami 22 osoby.Chyba ze moja siorka z Puław przyjedzie to 25.

wspolczuje z tym jedzeniem j abym sie wykonczyla.ja sobie zdaje sprawe z tego ze juz powinnam dziecko uczyc zeby samo jadłhttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/sorry2.gifo ale u mnie to wyglada tak ze ja i tak karmie sama łyzeczka maly ewentualnie ma druga lyzeczke i sobie miesz te jedzenie.
Bo u nas to jest tak jak wszystko bierze do buzi to jedzenie w rączke i sciska najmocniej jak sie da.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry