Maxin78 - Kochanienka dziekuje za zdjecia. Ale jakos nie moge ich otworzyc nie wiem czemu ..:-(szkoda . slodzitka ta Twoja Natalinka
extra zdjecie .jak mozesz wrzuc jeszcze jakies, najlepiej jak sie usmiecha.:-) Dziekiuje za kciuki.
Justyna170979 - Gratuluje benefitu. Ja nie wiem jak nam pojdzie z tymi benefitami jak narazie to wszystko pod gorke. Jest problem bo nie mam inszulansu.:-
wściekła/y:
Olis - Niom miala ladna date... Jak tam zakupki udane?Jak maluszek sie ma? slodka ma ta pupciunie..

Maggusia - Wspolczuje Kochanienka no nie za ciekawie sie u Was teraz dzieje szczerze mowiac...:-(Zycze wszystkiego naj naj i zeby wkoncu sie uspokoilo i stabilizowalo wszystko, a Mezowi raczka wyzdrowiala;-).Glowa do gory bedzie OK
. Pisz jak cos juz sie wyjsni. trzymam kciuczki.
Olcia23 - Ja za Toba tesknilam.
Jak Synek? a po kim Synek ma blond wloski?
Sliczne zdjecie.
Kama83 - Wielkie gratulacje dla Siostry!! a w ktorym tygodniu jest ??jak sie czuje?
;-)
Mala-gorzatka - Jak sie czujesz?? Jak brzunioo?;-)
Nafnia - Ile ma Twoja pociecha? Glodomorek z Niej
wklej zdjecie jej ;-)
Toola - Wracaj do zdrowia;-). Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
*Anetka* -Witamy po dlugiej przerwie. Sliczny blogasek i slodkie zdjecia ma Twoj Synek.;-)Zpraszamy do Nas. Jesli mozemy dodamy do znajomych blogaskow na naszej stronce.;-)
Pa pa do poniedzialku.
extra zdjecie .jak mozesz wrzuc jeszcze jakies, najlepiej jak sie usmiecha.:-) Dziekiuje za kciuki.Justyna170979 - Gratuluje benefitu. Ja nie wiem jak nam pojdzie z tymi benefitami jak narazie to wszystko pod gorke. Jest problem bo nie mam inszulansu.:-

Olis - Niom miala ladna date... Jak tam zakupki udane?Jak maluszek sie ma? slodka ma ta pupciunie..

Maggusia - Wspolczuje Kochanienka no nie za ciekawie sie u Was teraz dzieje szczerze mowiac...:-(Zycze wszystkiego naj naj i zeby wkoncu sie uspokoilo i stabilizowalo wszystko, a Mezowi raczka wyzdrowiala;-).Glowa do gory bedzie OK
. Pisz jak cos juz sie wyjsni. trzymam kciuczki.Olcia23 - Ja za Toba tesknilam.
Jak Synek? a po kim Synek ma blond wloski?Sliczne zdjecie.
Kama83 - Wielkie gratulacje dla Siostry!! a w ktorym tygodniu jest ??jak sie czuje?
;-)Mala-gorzatka - Jak sie czujesz?? Jak brzunioo?;-)
Nafnia - Ile ma Twoja pociecha? Glodomorek z Niej
wklej zdjecie jej ;-)Toola - Wracaj do zdrowia;-). Zycze szybkiego powrotu do zdrowka.
*Anetka* -Witamy po dlugiej przerwie. Sliczny blogasek i slodkie zdjecia ma Twoj Synek.;-)Zpraszamy do Nas. Jesli mozemy dodamy do znajomych blogaskow na naszej stronce.;-)
Pa pa do poniedzialku.

wrrrrrrrr!
a mowili ci cos w szpitalu ze jak nie ruszy w terminie to zebys sie wstawila?Ja tak mialam:-)sie wstawic ale zlapalo mnie wczesniej o 2 dni na trzeci urodzilam w terminie hehe.
to wspaniala wiadomosc:-)

obym sie wyrobila z wszystkim
chcemy go dac do serwisu, ale podobno niezle sobie moga zarzadac za takie cos :-(supcio, ze Natka juz ladnie spi w nocy