Witam Wszystkie;-)Troszeczke juz jest pozno no ale ...dopiero M zszedl z kompa i moglam wejsc na chwilke.
Caly dzien bylam po za domem najpierw w pasazach(witaminki) a potem u Tesciow na grillu w ogrodku bylo bardzo slonecznie-wygrzalam sie troszeczke wkoncu noi pojadlam he he .
.Kupilam sobie dzis witaminki - Sanatogen Pronatal nie wiecie czy sa dobre-pisze ze sa dla kobiet planujacych ciaze,w ciazy i dla karmiacych a czy dobre??yhm siew okaze. Bo przez cala ciaze bralam pregnacare, a One nie sa dla karmiacych raczej.:dull:
Na wieczor pojechalismy z rodzinka na spacerek do lasku
- parku - extra miejsce:-). Pochodzilismy po lesie z pieskami,przeszlismy 3/4 mile.
Nawety nie odczulam, ze tyle przeszlam. 
Po za tym czuje sie dobrze, ale caly dzien cos tam mnie lekko cmilo jak na @ - ale przeszlo - bardzo Mnie boli kosc lonowa -uciska chyba mala.
Smiejemy sie z M ze
Sie urodzi 13 w piatek

Tak jak Ja. I Moja Siostra.

Oczywiscie mialam dzis tez lekkie spiecie z Tesciowa

. Ale opowiem Wam juz jak bede miala dostep do zamknietego- nie chce juz pisac tu o takich rzeczach dla Mnie powaznych...
eh.
Zmykam spac Kochanienkie.Dobranoc. Trzymajcie sie;-)Bede jutro po poludniu..
Maxin78 - Co z zamknietym watkiem??

Caly dzien bylam po za domem najpierw w pasazach(witaminki) a potem u Tesciow na grillu w ogrodku bylo bardzo slonecznie-wygrzalam sie troszeczke wkoncu noi pojadlam he he .
.Kupilam sobie dzis witaminki - Sanatogen Pronatal nie wiecie czy sa dobre-pisze ze sa dla kobiet planujacych ciaze,w ciazy i dla karmiacych a czy dobre??yhm siew okaze. Bo przez cala ciaze bralam pregnacare, a One nie sa dla karmiacych raczej.:dull:Na wieczor pojechalismy z rodzinka na spacerek do lasku
- parku - extra miejsce:-). Pochodzilismy po lesie z pieskami,przeszlismy 3/4 mile.
Nawety nie odczulam, ze tyle przeszlam. 
Po za tym czuje sie dobrze, ale caly dzien cos tam mnie lekko cmilo jak na @ - ale przeszlo - bardzo Mnie boli kosc lonowa -uciska chyba mala.
Smiejemy sie z M ze
Sie urodzi 13 w piatek

Tak jak Ja. I Moja Siostra.

Oczywiscie mialam dzis tez lekkie spiecie z Tesciowa

. Ale opowiem Wam juz jak bede miala dostep do zamknietego- nie chce juz pisac tu o takich rzeczach dla Mnie powaznych...
eh.Zmykam spac Kochanienkie.Dobranoc. Trzymajcie sie;-)Bede jutro po poludniu..
Maxin78 - Co z zamknietym watkiem??
i jest bardzo milusno.
z tego wszytskiego zajelam sie zakupami na Ebay,zamowilam pare rzeczy teraz tylko czekac na przesylki.

bo koles w piatek z nami jeszcze rozmawial i nie mowil nic o urlopie