• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Wiesz kochana ja mojemu malemu zakladam czapeczke tylko po kapieli (teraz). Jak sie urodzil to mial czesciej bo rodzilam w lutym i nie bylo za cieplo. Czapeczke zakladam mu tez jak jest slonce no i jak wieje bo te wiatry tutaj to mi nieraz glowe przewieja a co dopiero malcowi.
Herbatke dawalam mu koperkowa bo jest dobra na wzdecia i mozna ja podawac od 1 tygodnia. Ale ty oczywiscie zrobisz jak uwazasz, rad tesciowej wysluchaj ale nie musisz sie do wszystkiego stosowac, w koncu to twoje dziecko i zobaczysz sama bedziesz wiedziala co jest dla niego najlepsze.
Kazdy kto urodzil dzieciaczka moze ci cos doradzic a co z tym zrobiz to juz zalezy od Ciebie. Kazde diecko to indywiduum, nie ma dwoch takich samych.

reklama
PINKA25 no cóż:-D, ja nigdy takiej teorii nie słyszałam o odstających uszkach, nie wiem moze kiedys tak się robiło, ja nie zakładałam czapeczki, no chyba ze po kąpieli i to tylko przez pierwsze 2-3 miesiące. Co do herbatki miętowej to też nie dawałam, pierweszą herbatkę jaką dałam to była koperkowa i rumiankowa:happy:. Zrobisz jak uważasz, ale teściowej trzeba wysłuchać:happy:
Na szczęście moja teściowa mieszka bardzo daleko ode mnie i nie daje mi żadnych wspaniałych rad:-)

justynko i agnes-- wiem ze po kompieli zakłada sie czapeczke i na spacerku też i tez tak bede robiła ale chyba czapka nie jest jej potrzebna w ciągu dnia jak bedziemy w domu i w nocy jak bedzie spała???????????
ja ją słucham co mówi to znaczy wpuszczam jednym uchem a wypuszczam drugim ale jak juz po raz setny słyszę o tym samym to poprostu nie wytrzymuje!!!!!!!!!! zaraz mam ze tak brzydko napisze ---- parcie na stolec--- moja siostra twierdzi ze to jeden plus przynajmniej nie cierpie na zaparcia:-):-):-)a co najlepsze to ona mi nie radzi tylko każe robic tak jak ona powie i to jest denerwujące uuuuffff...........tesciowe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pinka mój Roszek nosi czapkę tylko na dworze:tak:
wprost przeciwnie gdzieś czytałam,że noszenie czapki przez dziecko w domu jest niekorzystne

Ja tez cale szczescie tesciowke mam daleko ale nawet jak byla u nas to do niczego sie nie wtracala i nawet nie dawala zadnych rad no chyba ze sama zapytalam ale tobie Pinka wspolczuje, jedyne pocieszenie to faktycznie nie masz problemow z kupka:-D:-D.

U mnie dzisiaj placzliwy dzien, wybieram sie na spacer ale cos mi to ciezko idzie. Alex daje taki koncert ze ja juz nie mam sily a gdzie tam jeszcze do wieczora. Te chol..... zeby mnie wykoncza, nie chce jesc, nie moze spac tylko plakac moze.
TYRAGEDYJA.

Pinka ja w domu czapek zakladalam tylko przez pierwsze 48h po przyjsciu do domu,a potem tylko jak wychodzilam na dwor.A herbatka tak jak laski podawalam z kopru wloskiego,super napoj na lato,jak i pomaga na wzdecia;-)

Justyna nio tez mialm problem,maga dol i wszytsko na nie,a teraz jet juz luzi,dobrze,ze i ty zmienilas,na mnie tabsy chyba dzialaja odchudzajaco:-D
oo jakis zly dzien ma Alex,a ma juz jakies zabale?

wlsnie gdzie Ola znikla??

Maggusia korcze wy to macie przjscia,a koles niezle wkolki sobie gra,oby babka sie tym zajela i sprawe do konca poprowadzila.Brianek aparat,hihihi,moja jeszcze takiego numeru mi nie zrobila,ale ostatnio wysmarowala sie wazelina,jak dobrze pamietam Brianek tez mial taka akcjie?

Kasiulka mi wlasnie polozne mowily aby nie zakladac w domu,u nas jednka byla mega przeciagi i aby sie przyzwyczailam to nosila ale tak jak pisalam 48h,ale na noc nie miala,jak slodziak Roszek???

agnes zobaczysz ruszy i sie nie bedzie chcial zatrzymac:-D

Joanna mily wekend spedziliscie,a fotelik to ten na zdieciach,zielony???sorki za zwloke z paczka,przez wekedn nie zdazylam isc na poczte,w tym tyg,obiecuje ze to zrobie,ale wiesz nie wydaje mi sie aby bylo duzo moze £5

no własnie ***kasiulka*** twój męszczyzna jest taki duzy ze pół ekranu zajmuje ha ha ha ale ma prześliczną twarzyczke wiec na takie szczęscie mozna popatrzec:-):-) dobrze ze jestem juz zajeta bo jeszcze bym go poderwała ha ha no i za stara jestem niestety:no::no::no:

No maly na chwilke usnal, szybciutko to moze zdaze sie wyszykowc z nim, juz woda na mleczko nam sie studzi.
Ja tak wyjade z pytaniem z innej beczki, albo jakas niepociumana jestem albo juz nie wiem. Wy macie takie sliczne blogi a ja nie umie:no::sorry:.
Mam w smykach szablonik z motylkiem (standardowy) i nie umiem go zmienic.
Skad bralyscie tla, obrazki, rysunki.
Jak ktoras bedzie miala troszeczke czasu i odrobine ochotki to wytlumaczcie mi to prosze.

reklama
JUSTYNA JEST WIELE STRON Z TLAMI I DODATKAMI CZYLI GIFAMI ITP,w domu w bokmarkach mam duzo zapamietanych,wiec wieczorkiem moge ci podac,ale jak wpiszerz na google dzieciece tla albo kids backgrounds to powinno ci wyskoczyc duzo stron o tej tematyce tak samo z gifami
na stonie Domowa strona z gifami by Sztoudi sa fajne dodatki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry