reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Wodzisławia, Rydułtów i okolic

Justyna - za zaproszenie Olo dziękuje i napewno skorzysta tylko narazie nie wiem kiedy.... bo w sobotę do pracy idę, w niedzielę mamy służbowego grilla, w przyszłym tygodniu pracuje na rano a w niedzielę mamy remament ... tak że się nie nudzę... ale mam nadzieję że jeszcze trochę pogody będzie ;D ;D ;D

Agnieszka - zdięcia fajowe..... to na balatonie?..... jakieś znajome krajobrazy ;D ;D ;D

reklama
Zgadza się to Balaton. Ale syf przepraszam za określenie może to jeszcze po zimie.Pochodzić po wodzie to można ale kąpać sie nieda.Została nam Ruda w Rybniku ;D ;D ;D

ja z własnej woli nigdy bym do wody na Balatonie nie weszła bez względu na porę roku ;D ;D ;D

dzisiaj już po pracy.... a jutro impreza służbowa.... pojadę żeby się pokazać i wrócę do moich męszczyzn..... ;D ;D ;D

imprezka była calkiem sympatyczna ale jednak strasznie ciągło mnie do moich chłopakow i już jestem w domu... i bardzo sympatyczne było to że Olo mimo ze o tej porze już zawsze śpi to bawił się w łużeczku i czekał aż mamusia da mu dziuba na dobranoc ;D ;D ;D

Fajnie że impreska sie udała ;) My juz po spacerkach yeraz mała zrobiła sobie dżemke bylismy w cieniu ale raczki sobie opaliła .Musze iść i kupic jej coś na słońce jakich kosmetyków wy używacie?
mizzia czekamy na zdiecia
...a tak na marginesie nie wiecie czy basen na rudzie otwarty jest juz? ;D bo ja to sie doczekać nie umiem żeby wskoczyć do wody i popływać ;D dwa sezony nie kozystałam z rzadnych basenów itp. musze sobie odbic ;D ;D ;D

Halo halo ;D Gdzie wy sie podziewacie? tak ciepło sie nie dziwie, że was nie ma ja dopiero siadam do komputerka, bo jak mi sie nagrzeje pokoik to komputer przestaje chodziś, :mad: :mad: procesor przegrzewa teraz troche chłodniej .Trzeba lepszy wiatrak kupić ;D ;D

jestem.... ale jest tak ciepło że ja jużw biurze sięgotujęto na BB poczytam i idę spać :)
ale obiecuję że się poprawię....

a co do kosmetyków to ja kupiłam mleczko dla dzieci po 6 miesiącu z Limiera ;D

Halo
Jest tu ktos te upały mnie wykończą ;D
Dzis zamówiłam wózek na allegro i własnie dostałam odpowiedz ze wysłali ,jak przyjdzie to sie pochwalimy ;D

reklama
Kąpiemy sie na balkonie co prawda w wanience ale zawsze coś ;D
czer0011pc.jpg

Do góry