asia*
Fanka BB :)
Ja też w sobote miałam udane zakupy. Kupiłam kilka ślicznych ciuszków dla córeczki za 1 zł sztuka.
Zawsze mówiłam że różówego nie będzie a teraz wszystko z różowym prawie. Ale nie mogę sie powstrzymać.
Sporo ciuszków będzie miałą po kuzynach więc tam mniej takie dziewczęce i bez różowego napewno więc sobie pozwalam na róż.
Zawsze mówiłam że różówego nie będzie a teraz wszystko z różowym prawie. Ale nie mogę sie powstrzymać.
Sporo ciuszków będzie miałą po kuzynach więc tam mniej takie dziewczęce i bez różowego napewno więc sobie pozwalam na róż.
Normalnego dwuczesciowego nie kupie, bo na brzuch trzeba uwazac zeby nie przegrzewac i nie opalac. Tankini czy jednoczesciowe sa niby elastyczne ale juz teraz troche za bardzo brzuch obciskaja a co bedzie za miesiac...no wiec chcialam taki dla kobiet w ciazy kupic, bo ma specjalnie faldowany material na brzuchu zeby stroj rosl z brzuchem. ehhhh.... no i mozna po prostu sie zalamac..... nie ma.... nigdzie..... Poszperalismy troche w necie i wszystkie albo czarne, szaro-bure lub jedno kolorowe
Nie rozumiem tego zupelnie. Czy jak kobieta w ciazy jest to nie moze miec pieknego kolorowego i atrakcyjnego stroju kapielowego tylko wygladac jak w szarym worku