reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Pewno że chcę!!! Sama lepiej nie będę wyglądać w lecie, to przynajmniej dobrze wiedzieć że nie jest się samej :-D Najbardziej to się boję że woda się zatrzyma w organiźmie, i będę puchnąć :baffled:

reklama
hehe, no zobaczymy :-) na pewno na urlopie zrobimy sobie pare zdjatek wiec pewnie wtedy cos wstawie.
Na przyklad: wieloryb nad oceanem albo wieloryb zapadajacy sie w piasku :-D

oj dużo wielorybków w tym sezonie sie pojawi duuuuużo :) a ile słonic :-) ale szczerze to sama się modlę, żeby upałów nie było bo ja do szczupłych nie należę + ciąża to już w ogóle połączenie wieloryba i słonicy :-p taka krzyżówka a cooo :-) całe lato przed nami łoj hehe :)

ja na plażę w tym roku chyba się nie wybiorę,dlatego o stroju kąpielowym nawet nie myślę,nie lubię upałów a i teraz jak wychodzę na balkon i słońce w oczy mi świeci,od razu mi źle...więc cień,cień i jeszcze raz cień...a co do wielorybów...też tak siebie nazywałam,ale mąż mi uświadomił,że co najwyżej jeśli bardzo chcę mogę być foczką bo jest rodzaju żeńskiego a nie wielorybem...racja :-) poza tym foczka jakoś ładniej...

A to mój nowy zakup dla małego brzdąca:)

Photo-0024.jpg

ja na plażę w tym roku chyba się nie wybiorę,dlatego o stroju kąpielowym nawet nie myślę,nie lubię upałów a i teraz jak wychodzę na balkon i słońce w oczy mi świeci,od razu mi źle...więc cień,cień i jeszcze raz cień...a co do wielorybów...też tak siebie nazywałam,ale mąż mi uświadomił,że co najwyżej jeśli bardzo chcę mogę być foczką bo jest rodzaju żeńskiego a nie wielorybem...racja :-) poza tym foczka jakoś ładniej...
Oj a ja uwielbiam upaly dlatego dla mnie urlop musi byc gdzies gdzie slonce zagwarantowane w 100% :-)
Oczywiscie tym razem nie bede sie smazyc na pelnym sloncu ale lezaczek plus parasol mi wystarczy :-)

A to mój nowy zakup dla małego brzdąca:)

Zobacz załącznik 352834
Nanusia, przesliczny kombinezonik, taki zimowy co? A gdzie go wygrzebalas? :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jak ogladam wasze zakupy to zaczynam mieć ochotę iść na strych i posciągac małe ciuszki dla dzidzi..chyba niedługo to zrobię. Na razie nie kupiłam nic. Wczoraj za to dostałam od koleżanki fotelik chicco, tą miseczkę i takiego kubusia puchatka świecącego i grajacego do montażu na łóżeczku. Da mi jeszcze matę, ale narazie jej nie brałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry