reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Kupiłam w Kielcach, kosztowały 14zł... jak na body, to dosyć drogo, ale były takie fajowe, że trudno się było powstrzymać:)
one są z firmy KLUCZE EWA i pewnie gdzieś na necie można takie znaleźć:) Jeszcze były takie czerwone z napisem: aniołek czy diabełek też fajne.

Fajnie, że wam się podobają:)

reklama
kardamon super ten do gory nogami :-)
Ja wczoraj caly dzien spedzilam w miescie i wydalam duuuuzo kasy :szok: ale coz, pocieszam sie ze kupilam same potrzebne rzeczy i moj M jakos tez nie marudzil ze tyle wydalam :-D
Kupilam sobie dwie pizamy do karmienia w realu i stroj kapielowy dla ciazowek w C&A (nawet fajne wzory mieli) chociaz tego co ja nie bylo :-(
I dla mojego maluszka kupilam wypasiony kombinezon na zime z kapturem, rekawiczkami i bucikami bo akurat mieli ostatnie sztuki ubranek zimowych w wyprzedazy.

Bluetooth a co z Twoim strojem kąpielowym, bo nie widze żebyś pisała...

Kupilam ale niestety nie ten co chcialam bo w sklepie bon prixa go nie mieli a online trzeba 3 tygodnie czekac :-( wiec w C&A kupilam sobie ciazowe tankini w takie ciapki kolorowe. Jutro ide na basen wiec musialam cos wczoraj kupic. Lepsze takie niz jednobarwne czarne, brazowe czy granatowe.
Kupilam tez tak bluzke
Bluzka kicking baby.JPG
Bardzo mi sie spodobala i dokladnie odzwierciedla to jak sie teraz moja niunia zachowuje czyli kopie na calego :-)

Ostatnia edycja:
A my w poniedziałek późnym wieczorem zakupiliśmy na allegro używany za niewielką kasę oto taki bujazek-leżaczek

Zadbany leżaczek LEW Bright Starts! Okazja! (1604594553) - Aukcje internetowe Allegro
Dziś już do nas dotarł i jesteśmy zachwyceni bo wygląda jak nowy, a kasa niewielka:)

Dokladnie taki upatrzylam sobie juz dawno tylko w pastelowych kolorach. Bo super wygladal i w dotyku tez milusi ale jak tutaj zobaczylam tego z FP co moze sluzyc potem jako fotelik dla dziecka i do tego tez slodko wyglada to sie jednak na niego zdecyduje.

Sliczne ubrank sunvill

Ostatnia edycja:
Bluetooth, ten z FP też nam się podobał, ale my mamy już po mojej bratanicy fotelik do karmienia i ten też może być jako sam fotelik stosowany, wię teraz zdecydowaliśmy się na coś takiego. Zwłaszcza jak cenę zobaczyliśmy;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry