reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Ja ostatnio zaszalalam w koncu na rozowo ;)

ciuszki03.jpg

ciuszki02.jpg

ciuszki01.jpg

a dla siebie szorty :)
ASOS | ASOS MATERNITY Ripped Mid Wash Denim Shorts at ASOS

przepiękne ciuszki!!!! chyba też jakieś cudeńko zamówię z Anglii z Nexta :)

reklama
sunvill piękne ciuszki, a te spodenki dla niuni..wow, też mam podobne tylko długie. A next ma super ciuszki dla maluchów..tylko u nas zostaje net, bo sklepów brak, a jak był kiedyś w Warszwce- no moze dalej jest, to i tak całkiem inne ciuszki niż w UK..dużo mniejszy wybór. Na szczęście na all zawsze można coś wyszperać:-) i Twoje szorty też rewelacja..

aniawos - dzieki :) wiesz ja w sumie tez wszystko online od nich kupuje, bo choc u nas w miescie sa dwa sklepy Next, to jak sie tam pojdzie to masy rzeczy ktore sa pokazywane w katalogu po prostu nie ma, albo wyprzedane.

Bluetooth Ogólnie lista super, ja bym dopisała może jeszcze roztwór wody morskiej w spray`u do noska.
A powiedz po co "skóra z barana"?:szok::szok:
I jeszcze co do tego linomagu zielonego do buzi - to chodzi o ten sam co na pupę?
Ja właśnie też mam pytajnik przy ceratkach/pokrowcu na materac.:dry:

dzieki dziewczyny :-) Staralam sie to jakos logicznie posegregowac i ogarnac :-)

Bluetooth Ogólnie lista super, ja bym dopisała może jeszcze roztwór wody morskiej w spray`u do noska.
A powiedz po co "skóra z barana"?:szok::szok:
I jeszcze co do tego linomagu zielonego do buzi - to chodzi o ten sam co na pupę?
Ja właśnie też mam pytajnik przy ceratkach/pokrowcu na materac.:dry:
Ktoras z Was chyba pisala ze zielony jest na zime do twarzy wiec tak zapisalam :-D
A baran jest ponoc bardzo zdrowy i chcemy go polozyc na dno gondoli zeby od spodu cieplo bylo tym bardziej ze zima bedzie niunia w gondoli jezdzic- taka rada babci pielegniarki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja linomagu używałam tylko do doopska..do buzi raczej nie. Nieładnie pachnie i świeci się strasznie. Z nivea jest bardzo fajny krem "na każdą pogodę"..idealny na zimę i wiatry..
A nad kozą tez się zastanawiałam..ja może zainwestuję w śpiwór taki ciepły z owczą wełną albo polarkiem. Iga np. nic takiego nie miała, tylko materacyk w wózku, kocyk, na to ona w kombinezonie , kołderka i pokroweic-czy jak to sie nazywa i koniec..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry