reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

dziewczyny super ciuszki:))

biedrona mam te same pajace, tez skusiła mnie cena wtedy jeszcze nie wiedziałm że będzie synek:-) no coż najwyżej bedzie miał różowa piżamkę

reklama
Asia - kombinezon rewelacyjny!!!! w sam raz na pierwsze miesiące, spacerki, mimo że termin na wrzesień, to pogoda może być już różna...

Biedrona - na jaki rozmiar kupiłaś kombinezon zimowy?? rożek mi się mega podoba, u nas się sprawdził, nawet jako kołderka na spacerkach :)

Biedrona - na jaki rozmiar kupiłaś kombinezon zimowy?? rożek mi się mega podoba, u nas się sprawdził, nawet jako kołderka na spacerkach :)

Nie wiem czy nie przesadziłam, bo wzięłam 74
unsure8ly.gif
czyli na 9 m-cy, bo policzyłam sobie, że pod koniec zimy dziecko będzie miało prawie pół roku czyli teoretycznie 68, wiec wzięłam z zapasem o jeden rozmiar większy. Z drugiej strony kombinezon nie ma stópek/stopek/bucików, więc planuję zaszyć nogawki. Poza tym przykładałam do niego pajacyk w rozmiarze 62 i nie ma dramatu, więc chyba damy radę.

Co do rożka, to dokładnie tak samo pomyślałam - jak dziecko wyrośnie z zawijania, to po odpruciu rzepów będzie bombowa kołderka!
biggrin.gif

Kasiula, u mnie CHYBA też będzie chłopak. Myślę, że też nie będzie miał nic przeciwko;-)

Biedrona - gwarantuje Ci ze dobrze że taki akurat rozmiar wzięłaś, ja też planuje zakup kombinezonu w tym samym rozmiareez, zwłaszcza że jak by nie wytrzymał nawet do końca zimy to mam po Martynie taki komplet polarowy ciepły w r.80cm, więc jak coś to nie będzie dramatu.

Hej :) pozwolę sobie się dokleić (mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko). Mam na sprzedaż ubranka po córeczce, część wcale lub prawie nie noszona, kupowane w Polsce i USA, duża część markowa. Na razie w rozmiarach 50-62, niedługo będę też miała dużo w tym duście na 68. Sprzedam za niewielkie pieniądze, ceny do uzgodnienia, bo szczerze mówiąc nie wiem, jak to wyceniać.
Załączam trochę poglądowych zdjęć, wiem, że niewiele widać detali, ale nie chcę bardziej wątku zaśmiecać, zawsze mogę dosłać zdjęcia konkretnych ubranek. Zainteresowane mamy proszę o kontakt na priva :)
Zobacz załącznik 354421Zobacz załącznik 354422

Wszystkie ciuszki super. Ja wczoraj wyladowałam na strychu i ściagnęłąm jeden wór z najmniejszymi..narazie te 74 nie ruszane. Na dzień dzisiejszy wydają mi się malutkie, ale pamiętam że w praktyce są duuże:-) na razie mamy same 56-62 no i kilka 68, schowam je na dół szafek i będa na później. W sumie to wszystko jest i nadaje się do użytku..zastanawiam się tylko na body, bo te z early daysa na 0-3 mies. sa jakieś duże..w razie co jak będą za wielkie to będę szukać mniejszych. No i może jakiś kombinezon na zimę, bo mam welurkowy na 62-68 a ten typowo zimowy na 56, takze do listopada będzie już za mały i przyda sie coś na 68..ale to jak sie trafi..

No to ja się chyba wygłupiłam bo kurtkę zimową mam na 62 :confused2: ale może dzidziula nie będzie duża i nam wystarczy - a jak nie to kupi się jeszcze jedną :-) swoją drogą pokaże wam ją, i jeszcze łóżeczko, które kupiliśmy wczoraj, ale chyba będziemy dorabiać szufladę do niego - przydaje się, prawda???

Załączniki

• kurteczka.jpg
    kurteczka.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 66
  • 1608190567.jpg
    1608190567.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 63
miki z tą kurteczką to niekoniecznie. Może być dobra, gorzej moze z kombinezonem, bo to wiesz dlugość..ale kurtka..moja Iga np. teraz nosi ciuszki na 104-110 a i bluzka na 98 potrafi być dobra..spodnie nie, ale góra jak najbardziej. Takze raczej ja wykorzystasz:-)
a łóżeczko mam chyba takie same..

Miki ja mam łóżeczko z szufladą i się bardzo z tego cieszę bo myślę że zawsze można coś tam schować, więc np przy małym mieszkanku jest to przydatna sprawa :-)

reklama
Miki ja mam łóżeczko z szufladą i się bardzo z tego cieszę bo myślę że zawsze można coś tam schować, więc np przy małym mieszkanku jest to przydatna sprawa :-)

Jestem tego samego zdania. U mnie napewno będzie z szufladą. Chociażby na pieluchy czy inne często potrzebne rzeczy, które niekoniecznie muszą leżeć na widoku. A schować nie bardzo będzie gdzie, bo już teraz mamy problem z miejscem, a co dopiero jak zacznę kupować rzeczy dla malutkiej.

Przykładowo takie łóżeczko mi się nawet podoba: http://allegro.pl/klups-safari-szuflada-stylowe-lozeczko-24h-hit-i1615600174.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry