ellsi
Fanka BB :)
Sorry że dwa posty pod sobą ale niestety mogłam wrzucić do jednej wiadomości tylko 10 załączników 
Bluzy

Czapeczki - chociaż nie przepadam za wiązanymi.

Komplet różności (maskotka przytulaczek dla maleństwa)

Spodenki - koleżanka mówiła że najlepsze są takie dresowe

Wieszaczki - znalezione przez moją mamę w Kiku

Jedne z niewielu rzeczy różowych w moich worach

Większość rzeczy mam popakowane rozmiarami chociaż rozmiar rozmiarowi nie równy. Z tych na zdjęciach to ubranka w rozmiarze od 50/56 do 62. Mam jeszcze reklamówy z większymi rozmiarami
Jak na razie to myślę że mi tyle ubrań wystarczy. Kolory raczej stonowane - chociaż nie ukrywam większość na chłopaka. Zobaczymy co będzie. Jak dziewczynka to i tak w tą stronę to na pewno lepiej niż chłopak w różach
Jeszcze koleżanka ma trochę moich rzeczy. Nie chciałam trzymać w domu a jej szkrab zdąży wyrosnąć zanim Maleństwo przyjdzie na świat.

Bluzy

Czapeczki - chociaż nie przepadam za wiązanymi.

Komplet różności (maskotka przytulaczek dla maleństwa)

Spodenki - koleżanka mówiła że najlepsze są takie dresowe

Wieszaczki - znalezione przez moją mamę w Kiku

Jedne z niewielu rzeczy różowych w moich worach

Większość rzeczy mam popakowane rozmiarami chociaż rozmiar rozmiarowi nie równy. Z tych na zdjęciach to ubranka w rozmiarze od 50/56 do 62. Mam jeszcze reklamówy z większymi rozmiarami
Jak na razie to myślę że mi tyle ubrań wystarczy. Kolory raczej stonowane - chociaż nie ukrywam większość na chłopaka. Zobaczymy co będzie. Jak dziewczynka to i tak w tą stronę to na pewno lepiej niż chłopak w różach
Jeszcze koleżanka ma trochę moich rzeczy. Nie chciałam trzymać w domu a jej szkrab zdąży wyrosnąć zanim Maleństwo przyjdzie na świat.