reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

Sorry że dwa posty pod sobą ale niestety mogłam wrzucić do jednej wiadomości tylko 10 załączników :zawstydzona/y:

Bluzy
bluzy ewa.JPG

Czapeczki - chociaż nie przepadam za wiązanymi.
czapeczki ewa.JPG

Komplet różności (maskotka przytulaczek dla maleństwa)
komplet mama.jpg

Spodenki - koleżanka mówiła że najlepsze są takie dresowe
spodenki.jpg

Wieszaczki - znalezione przez moją mamę w Kiku
wieszaczki.jpg

Jedne z niewielu rzeczy różowych w moich worach
r

Większość rzeczy mam popakowane rozmiarami chociaż rozmiar rozmiarowi nie równy. Z tych na zdjęciach to ubranka w rozmiarze od 50/56 do 62. Mam jeszcze reklamówy z większymi rozmiarami :tak: Jak na razie to myślę że mi tyle ubrań wystarczy. Kolory raczej stonowane - chociaż nie ukrywam większość na chłopaka. Zobaczymy co będzie. Jak dziewczynka to i tak w tą stronę to na pewno lepiej niż chłopak w różach:-D Jeszcze koleżanka ma trochę moich rzeczy. Nie chciałam trzymać w domu a jej szkrab zdąży wyrosnąć zanim Maleństwo przyjdzie na świat.

reklama
ellsi no już troszkę się dorobiłaś ciuszków:-) super..
martela ja też nie używałam pudru i teraz też nie będę..w razie czego mąka ziemniaczana a tak bephanten lub sudocrem czy linomag.
bluetooth te malutkie rozmiary są raczej grubsze, takie wiesz jak nasze np. 80-100den, może ciut grubsze, są też frotkowe, ale one są dużo cieplejsze i ja takich małych nie miałam. Z rozmiarami to zależy od firmy, ale kupujesz takie jak resztę ciuszków, wydaje mi się, że właśnie 62-68cm będzie na początek ok. Mniejszych nie ma co, bo zaraz po urodzeniu będzie za ciepo na rajty..zresztą wygodniej się zakłada śpiochy, pajace czy półśpiochy a nie rajtki;-) najpierw trzeba nabrać wprawy w ubieraniu takiego okrucha..

Ja mam łóżeczko Drewex kolorino z szufladą i jestem zadowolona. W szufladzie mam do tej pory pampersy i chusteczki nawilżane. Moja szuflada jest przykrywana i jestem z tego bardzo zadowolona, nikt nie widzi co mam i w jakich ilościach. W moim przypadku wystarczy wysunąć szufladę wierzch odrobinę odsunąć i wszystko jest dostępne.
Coś takiego : w galerii jest pokazany wierzch szuflady :
ŁÓŻĘCZKO KUBA II DREWEX + PEŁNE WYPOSAŻENIE (1613642720) - Aukcje internetowe Allegro

aniawos dzieki za podpowiedz z tymi rajstopkami, teraz juz wiem mniej wiecej o co chodzi :-)
My tez chcemy kupic z drewexu lozeczko bo wydaje sie porzadne i nawet nie kosztuje jakiejs fortuny.

reklama
to ja też sie pochwalę niektórymi rzeczami
tu od mojej mamy z irlandii:
20110516406.jpg20110516407.jpg 20110516416.jpg20110516419.jpg20110516425.jpg

tutaj używane kupione przezemnie i siostrę:
20110516426.jpg20110516410.jpg20110516412.jpg

i nowe kupione przezemnie i przyszłego wujka.. który trochę się nie znająć kupił body na 80cm :)
20110516414.jpg20110516418.jpg
pencil.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry