Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja sie chcialam pochwalic moja lista wszystkich zakupow jakie na nas czekaja w ramach wyprawki dla naszej niunki.
Ciekawa jestem Waszych opinii. Co byscie ewentualnie dodaly. :-)Zobacz załącznik 353499
hehehe bebzonik a korzystaj z niej dowoli. Po to ja tutaj umiescilam zeby dostac feedback od naszych forumowych ekspertek czy dobrze to wszystko do kooopy poukladalam i dla tych co moze nie wiedza jak sie za to wziac albo po prostu nie maja czasuBluetooth,
wiem że to beszczelność i wygoda, ale skorzystam z twojej listy. Bardzo Ci dziękuję ze ją umiesciłaś. Ja jestem na jakimś zakręcie. W domu mam remont, mieszkam na działce u znajomej. Obecnie pilnuję małą dwuletnią dziewczynkę, pomagam znajomym i wogóle eeehhh.... Po za tym to moj maz ma wyjechać na 2 tygodnie... chyba oszaleje
No dobra koniec tego użalania się, zresztą to nawet nie ten wątek.
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ ...![]()
Jestem tego samego zdania. U mnie napewno będzie z szufladą. Chociażby na pieluchy czy inne często potrzebne rzeczy, które niekoniecznie muszą leżeć na widoku. A schować nie bardzo będzie gdzie, bo już teraz mamy problem z miejscem, a co dopiero jak zacznę kupować rzeczy dla malutkiej.
Przykładowo takie łóżeczko mi się nawet podoba: KLUPS SAFARI SZUFLADA STYLOWE ŁÓŻECZKO 24H HIT (1615600174) - Aukcje internetowe Allegro