reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

My tez planujemy kupic lozeczko z szuflada. Glownie dlatego zeby wlasnie tam mozna bylo chowac rozne rzeczy i do tego takie lozko z szuflada jest bardziej stabilne niz bez, szczegolnie jak dziecko zaczyna juz stawac i szarpac bokami :-)

reklama
Wróciłam właśnie ze sklepu - rozglądałam się za gotowymi materiałami drewnianymi, i ceny całkiem przystępne. A mąż złota rączka więc problemu ze zrobieniem szuflady nie będzie. Zastanawiam się tylko jeszcze nad tym czy będzie ona z pokrywą czy bez, bo jak będzie z to trzeba całą szufladę wysunąć, żeby móc podnieść pokrywę i coś wyciągnąć. A może zrobić tak że ta pokrywa będzie na stałe przymocowana do łóżeczka (nad szufladą)???
Powiedzcie czy 350 za taką komodę z szafką i blatem na zamówienie to dużo? Wysłałam zapytanie do kilku firm, i póki co to jest najniższa z ofert. Mebelek z płyty mdf.

Załączniki

• komoda.jpg
    komoda.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 79
A ja sie chcialam pochwalic moja lista wszystkich zakupow jakie na nas czekaja w ramach wyprawki dla naszej niunki.
Ciekawa jestem Waszych opinii. Co byscie ewentualnie dodaly. :-)Zobacz załącznik 353499

Bluetooth,
wiem że to beszczelność i wygoda, ale skorzystam z twojej listy. Bardzo Ci dziękuję ze ją umiesciłaś. Ja jestem na jakimś zakręcie. W domu mam remont, mieszkam na działce u znajomej. Obecnie pilnuję małą dwuletnią dziewczynkę, pomagam znajomym i wogóle eeehhh.... Po za tym to moj maz ma wyjechać na 2 tygodnie... chyba oszaleje :(
No dobra koniec tego użalania się, zresztą to nawet nie ten wątek.
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ ... :) :)

Bluetooth,
wiem że to beszczelność i wygoda, ale skorzystam z twojej listy. Bardzo Ci dziękuję ze ją umiesciłaś. Ja jestem na jakimś zakręcie. W domu mam remont, mieszkam na działce u znajomej. Obecnie pilnuję małą dwuletnią dziewczynkę, pomagam znajomym i wogóle eeehhh.... Po za tym to moj maz ma wyjechać na 2 tygodnie... chyba oszaleje :(
No dobra koniec tego użalania się, zresztą to nawet nie ten wątek.
DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ ... :) :)
hehehe bebzonik a korzystaj z niej dowoli. Po to ja tutaj umiescilam zeby dostac feedback od naszych forumowych ekspertek czy dobrze to wszystko do kooopy poukladalam i dla tych co moze nie wiedza jak sie za to wziac albo po prostu nie maja czasu :-D
Pomyslalam tylko ze jeszcze brak tam jakis rajstopek na liscie ale z drugiej strony to chyba dziewczyny pisaly ze dla takiego malego dziecka to nie trzeba, chociaz bedzie okres jesienno-zimowy wiec jestem troche w rozkroku. Moze dziewczyny cos sie wypowiedza od kiedy zakladac rajstopki biorac pod uwaze ze zima bedzie.

Jestem tego samego zdania. U mnie napewno będzie z szufladą. Chociażby na pieluchy czy inne często potrzebne rzeczy, które niekoniecznie muszą leżeć na widoku. A schować nie bardzo będzie gdzie, bo już teraz mamy problem z miejscem, a co dopiero jak zacznę kupować rzeczy dla malutkiej.

Przykładowo takie łóżeczko mi się nawet podoba: KLUPS SAFARI SZUFLADA STYLOWE ŁÓŻECZKO 24H HIT (1615600174) - Aukcje internetowe Allegro

agusia, my planujemy kupić takie samo:)

a co do ceny komody, to 350zł to nie jest drogo.

bluetooth rajstopki kupisz jak niunia się urodzi, na poczatek są zbędne. Nie pamietam od kiedy zakładałam małej rajtki, chociaz te co wczoraj odnalazałam w worku..są maleńkie, ale myślę że 62-68 cm. Myśle, że od października możemy śmiało zakładać:-)

To ubranka jakie już mam, porobiłam trochę zdjęć (część muszę zwrócić jak już wykorzystam). Większość spadkowa od mamy i szwagierki siostry. Najmniejsza rozmiarówka jaką mam. W miniaturce body z długim rękawem.

Śliniaczki z podpisem na różne dni tygodnia.
IMG_0073.JPG

Nowe body dla noworodka.
body ewa.jpg

Cieniutki kombinezonik
kombinezono śpiochy.jpg

Body 5 sztuk z serii rośnij ze mną (2 najmniejsze rozmiary i 3 większe) na wieszaczku + spodnie dresowe i body zwykłe (nowe)
r

Pajace
śpiochy ewa.jpg

Kurteczka
bluza.jpg

Body z krótkim rękawkiem
body krotki rękaw ewa.jpg

Kombinezon (62)
kombinezon.jpg

Kurteczka
kurteczka.jpg

Załączniki

• body długi rękaw Ewa.JPG
    body długi rękaw Ewa.JPG
    70,8 KB · Wyświetleń: 66
aniawos dzieki za podpowiedz. Czyli jednak wrzuce na liste tez i rajstopki :-) A na zo zwracac uwage przy zakupie rajstopek? Powinny byc wieksze niz niunia ? Cos jeszcze jest wazne? Jakies cienkie czy lepiej takie cieplejsze?
ellsi super ciuszki
miki mysle ze za taka szafke z przewijakiem to 350zl to nie drogo. Ja kupie raczej lozeczka z szuflada bez przykrywki bo wtedy trzeba wysunac cala szuflade zeby cos z niej wyjac a jakos mi sie nie usmiecha za kazdym razem wyciagac cala szuflade.

reklama
Fajna lista zakupowa, ja bym dorzuciła puder do pupci,ale wiem,że nie wszystkie mamy go używają z różnych względów,ale ja będę go używać:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry