reklama

Mamy Zakupoholiczki :P

reklama
hmm a to ciekawe z tą skórą barana :)
a często przeglądając pytanie: czym smarować buzię dziecka w zimie, widziałam odpowiedz "lipobase" używała któraś z was?

ten krem z nivei na każda pogodę jest naprawde fajny.
używałam też z rossmana babydream kremu na mróz i wiatr i też się sprawdzał.
Ostatnio odkryłam tez z Nivea krem S.O.S na zaczerwienienia, podrażnienia i suchą skórę, zapobiegający swedzeniu.
Jest trochę mniej tłusty niż linomagi i alantany, i fajnie pachnie.

To ja pokaże kilka moich ostatnich zdobyczy:
kombinezonik różowo czerowny
i różne ciuszki i buciki i myjka

Załączniki

• kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 70
  • P5080211.jpg
    P5080211.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 66
  • P5080217.jpg
    P5080217.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 66
Asia widzę łowy udane :tak: Mam nadzieję że 1.06 maleństwo będzie bardziej śmiałe i pokaże czy mu jajka nie odpadły :) A ja swoje łowy zacznę od 16.06 bo wtedy (daj mi Panie Boże) będę po egzaminach i obronie... Chyba że coś wcześniej się trafi na allegro to jak najbardziej.

Asia - kombinezon śliczniutki:)
Ja w niedzielę może zrobię jakiś pierwszy zakup - chociaż wolałabym w ciemno nie kupować, ale już tak bardzo chcę:) Zobaczymy czy trafi się okazja do zakupu:)
A jak wczoraj byłam u lekarza rodzinnego to tak na mnie patrzy, patrzy i mówi, ale mi wyglądasz na dziewczynusię w środku:) A ja do niego, że oby Pan doktor się nie mylił heh, więc oby się o tym przekonać w poniedziałek:)

Wiecie co do tych kremøw na buziaczki to moze byc røznie.Kupiłam delikatny jakis angielski dziecko sie drze:dry: wiec kupiłam polski nivea dla dzieci(w UK nie ma seri dla dzieci) dziecko sie drze:dry: nie miałam pojecia o co chodzi ,wiec jakis czas niczym jej nie smarowałam na buzi ale jak zrobiło sie zimno to trzeba było i w konicu kupiłam zwykła wazeline i było ok.Z czasem okazało sie ze cørce przeszkadzały zapachy w kremach:sorry2:.

Asia* świetny połów, zwłaszcza kombinezon! Gdzie we Wro robisz dzieciowe zakupy??

a oto moje dotychczasowe nabytki:

to kupiłam sama:
body68.jpgkombinezon.jpgbody male rozpinane.jpgpajace.jpg

prezenty od siostry:
P1090615-1.jpg
prezenty z lumpa.jpgrozek.jpg

i od znajomych:
prezebty.jpg

wiem, że różowe pajace i fioletowy kombinezon są dość jednoznaczne płciowo, ale były w takiej dobrej cenie, że nie mogłam się oprzeć:-)

reklama
asia kombinezonik cudo :))) reszta tez super :))))

Biedrona fajnie tak zaczac zbierac ciuszki :D ja ciuszki dla naszego skarbka co jakis czas sobie rozkladam i ogladam :D sliczne juz masz: )))))

a ja sie w piatek nie moglam powstrzymac :D ale jestem z siebie dumna bo nie kupilam rozowego ;p
DSC00048.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry