reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny jaką macie temperaturę ciała, bo ja sobie zmierzyłam ot tak bo jakos mnie kości zabolały i mam 37,1 [emoji53] cos mnie bierze czy normalne ? Czytam w necie ze normalne, a jak wy macie ?

reklama
Dzisiaj gdzies wyczytalam, ze przy mdlosciach warto przy lozku miec krakersy i zjesc chwile przed wstaniem. Ogolnie z tego forum zapamietalam, ze pomaga imbir, banany i locomotiv ;)

Dzięki, u mnie raz 36,6 raz 37,2 a raz 36,8 juz schizy mam ze sie od męża zarazilam.

Zuzia mi pomagały na zgagę migdały, i lekkie posiłki, żadnych smażonych i ciężkich dań. Ja miałam zgagę na poczatku ciazy a w pierwszej ciazy męczyłam sie na maksa. Możesz rennie zażyć ale w niewielkich dawkach.

Dzięki, u mnie raz 36,6 raz 37,2 a raz 36,8 juz schizy mam ze sie od męża zarazilam.

Zuzia mi pomagały na zgagę migdały, i lekkie posiłki, żadnych smażonych i ciężkich dań. Ja miałam zgagę na poczatku ciazy a w pierwszej ciazy męczyłam sie na maksa. Możesz rennie zażyć ale w niewielkich dawkach.

Reni na mnie nie działa. Całą pierwszą ciążę milam zgage i po też. Po latach zgagi zrobiłam badania mam reflux przelykowo- zołądkowy od tej cholery. Leczylam to a teraz to juz pizdziec. Po mnie.[emoji27] [emoji36] [emoji298]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry