reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

JegoBaba, mam pytanie, które może się wydać zupełnie z sufitu: kim jesteś z wykształcenia?

Motylki w brzuchu. Jejku, jejku. Jak sobie przypomnę, jak to było tych 11 lat temu.... mmm...to dopiero wspomnienia! Ale i tak za skarby bym nie wróciła do tamtych czasów, bo mam wrażenie, że z życiem jak z winem: z każdym rokiem lepiej smakuje.

reklama
JegoBaba, mam pytanie, które może się wydać zupełnie z sufitu: kim jesteś z wykształcenia?

Motylki w brzuchu. Jejku, jejku. Jak sobie przypomnę, jak to było tych 11 lat temu.... mmm...to dopiero wspomnienia! Ale i tak za skarby bym nie wróciła do tamtych czasów, bo mam wrażenie, że z życiem jak z winem: z każdym rokiem lepiej smakuje.
Koordynator ds. Systemu Zarządzania - głównie zajmuje się jakością, ale też poniekąd BHP i Środowiskiem, branża budowlana- dachy, systemy rynnowe, systemy wentylacyjne :)

Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??

Boze dopiero ta godzina :( i ze ja kawy nie cierpie moze by mnie na nogi postawila. Na 15.30 do rodzinnej lekarz po skierowania na badania :) jak ja sie tam zatocze.

Z innej beczki mam wrazenie ze moj brzuch z dnia na dzien robi sie cooooraz wiekszy :)

Jolka gratuluje ślubu! Wszystkiego co najwspanialsze na nowej drodze zycia!

Kunalesna ja też ciągle bym spała. Jak mam wolny dzień to śpię w ciągu dnia z 2 godz, a wieczorem padam jak mucha między 21, a 22.

Paulyna powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści.

My rzadko chodzimy na randki z racji posiadania dzieci i ciągłych licznych obowiązków. Ale jak już wychodzimy to raj celybrujemy na maksa. Byliście na Wołyniu może? Chciałbym pójść ale ponoć sceny bardzo drastyczne??
Wolyn ? Niestety to drastyczny film i na faktach moja psychika jest na to za slaba bo placze czasem i na wiadomosciach jak sie komus dzieje krzywda. Jesli myslisz ze dasz rade ten film uniesc to jako sam film jest podobno swietnie nakrecony. Dla mnie film o rzezi 50 000 ludzi to horror

Dziewczyny taki atak skurczu-naciągania macicy dostałam, że ani siąść ani się położyć :( pot mnie zlał i aż do ginki zadzwoniłam, kazała mi się u niej pokazać dzisiaj :( nie wiem co się dzieje, czy to stres przed ślubem, czy może od wysiłku (myłam dziś łazienkę, trochę gimnastyki mnie to kosztowało), boję się :(

Dziewczyny taki atak skurczu-naciągania macicy dostałam, że ani siąść ani się położyć :( pot mnie zlał i aż do ginki zadzwoniłam, kazała mi się u niej pokazać dzisiaj :( nie wiem co się dzieje, czy to stres przed ślubem, czy może od wysiłku (myłam dziś łazienkę, trochę gimnastyki mnie to kosztowało), boję się :(
Nie boj sie zapewne sie przemeczylas,odpoczywaj ginka cos zaradzi :*

Ojej a juz lepiej czy dalej trzyma? 'Może nospe weź... dobrze ze do ginki idziesz

Wołyń chyba tez nie dla mnie... ja wielu wojennych filmów nie oglądałam,ale dla mnie to mega stres i właśnie horror a nawet gorzej... nie umiem patrzeć na cierpienie zwierząt,a coś dopiero ludzi... :(

Trzymaj się i daj znać co jest. Może to z przemęczenia ??

reklama
Hmm my poznaliśmy się w sierpniu 2014 w Polsce były dosłownie 3 randki a na 4 randkę przyleciał do Anglii i już został [emoji173]️ jesteśmy szczęśliwi mimo ze tak szybko zamieszkaliśmy razem. Teraz to na prawdę niczego nie żałuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry