JegoBaba
Fanka BB :)
u mnie większość to faceci więc wiesz ......im się nie chce obrabiać tyłka 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domyślam sie, u mnie przewaga kobiet... kobiety są okropneu mnie większość to faceci więc wiesz ......im się nie chce obrabiać tyłka![]()
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porzeA'gusia pisze:A za Wami coś szczególnie chodzi?
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków![]()
Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmiejeAhoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 3 [emoji5] przyznaję się buca na nfz ale na niego nakrzyczalam bo mnie zdenerwował i zostało mi dwóch [emoji2]Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje![]()
ja przez zgagę nie mogę takich konkretnych smaków :/Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków![]()
A jak na nowej drodze życia [emoji16] i jak tam brzuszek się ma ? [emoji64]Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje![]()