reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
agnieszkaala ja mam na 27 marca ;) sam koniec ;) gdzie kupujesz tę farbę Soraya?

Ja na tę wizytę robiłam mocz, morfologie, ALT, kwasy żółciowe i CRP A no i cytologię. Na następną nie mam nic zlecone, a glukoze mam zrobić przed 7 XII czyli przed wizytą u diabetologa.
O też mam 27go [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio jak leżałam w szpitalu, to rodziły kobietki... same po terminie. Coś te dzieciaczki nie chcą na świat tak szybko wychodzić.
No właśnie ciągle słyszę i czytam o wywoływanych porodach....[emoji16] Co się stało z odejściem wód i skurczami w domu... Tylko oxytocyna i oxytocyna. [emoji107] Ja to chcę jak w filmie wody na posadzkę, skurcze, szpital 10 minut i Grzesio [emoji6] [emoji12] i tulimyyyy [emoji173]

No właśnie ciągle słyszę i czytam o wywoływanych porodach....[emoji16] Co się stało z odejściem wód i skurczami w domu... Tylko oxytocyna i oxytocyna. [emoji107] Ja to chcę jak w filmie wody na posadzkę, skurcze, szpital 10 minut i Grzesio [emoji6] [emoji12] i tulimyyyy [emoji173]

hehe też bym tak chciała, boję się bóli krzyżowych, chociaż na ból mega wytrzymała jestem, ale no wiadomo :p

Ja w czwartek za tydzień mam wizytę u mojego ginka, a w piątek następnego dnia połówkowe, także 2 dni z rzędy dzidzie podejrzymy :)

hehe też bym tak chciała, boję się bóli krzyżowych, chociaż na ból mega wytrzymała jestem, ale no wiadomo[emoji14]
Ja w czwartek za tydzień mam wizytę u mojego ginka, a w piątek następnego dnia połówkowe, także 2 dni z rzędy dzidzie podejrzymy :)
Będziemy miały porody jak w simsach [emoji16]

Żeby te oxytocyny jeszcze działały . Koleżanka leżała 7 dni i wyczerpała limit możliwości wywołania porodu. I skończyło się na CC. A fakt porody filmowe to już raczej rzadko spotykane.

Żeby te oxytocyny jeszcze działały . Koleżanka leżała 7 dni i wyczerpała limit możliwości wywołania porodu. I skończyło się na CC. A fakt porody filmowe to już raczej rzadko spotykane.
No właśnie, to tortury jakieś ! Rozumiem będzie bardzo bolało ale żeby pare dni !!!! Skandal !!!! Męczą kilkanaście godzin czekając na rozwarcie, potem na skurcze potem przyj i radz sobie sama [emoji4] anestezjolog zajęty wię znieczulenie jest ale nikt nie poda... Więc żyję marzeniem o porodzie filmowym dwa parcia i juuuu [emoji119]

Eh, też miałam wywoływany w sumie... przy badaniu w szpitalu położnej pękł pęcherz i wody poszły. Potem oxy bo nie chciało rozwarcie iść... masakra, zeby tak teraz samo się zaczęło

reklama
agnieszkaala ja mam na 27 marca ;) sam koniec ;) gdzie kupujesz tę farbę Soraya?.

Ja kupuje w Rossmann. Teraz mam kolor miodowy blond. Z natury jestem brunetka i pięknie pokryła mi ciemne włosy

Co do porodu to kazdy inny. Oby każdej z nas był szybki i bez komplikacji. Niektóre szybko rodzą. Mojego męża kuzynka chudzinka a ledwo dojechała do szpitala (30 km) miała a już pełne rozwarcie i urodziła na IP 4,5 kg dziecko. Więc zdarzają się ekspresowe porody

Do góry