reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

my już po wizycie...i idę dziś do szpitala...
Ciśnienie mam bardzo wysokie, wód naprawdę mało, dziecko słabo się rusza. Jest groźnie i martwię się
:(
Oprócz tego szyjka już krótka, rozwarcie 2cm, główka bardzo nisko.
Jola trzymaj się kochana! Życzę szybkiego i bezproblemowego porodu! Czekamy na wieści!

reklama
Ania gratulacje ! Masz już za sobą :)

my już po wizycie...i idę dziś do szpitala...
Ciśnienie mam bardzo wysokie, wód naprawdę mało, dziecko słabo się rusza. Jest groźnie i martwię się
:(
Oprócz tego szyjka już krótka, rozwarcie 2cm, główka bardzo nisko.
trzymam kciuki kochana !

Ja dzisiaj większość dnia przespałam... już nawet narzekać nie mam siły :p

Ewciiik dasz radę. Też mnie to zastanawiało, a spokojnie pieluchy zmieniam i przebieram. Przy pierwszej pieluszce jeszcze tego wieczoru co cięcie poprosiłam położną o szybki coaching na co zwrócić uwagę i tyle. Idzie coraz szybciej ;)

U mnie odwiedziny są do 23.

Mam nadzieje ze ogarnę ;) w sumie nie ma wyjścia:)

Co do prania ochraniacza to tez zalezy jaki masz bo z jednych sie wyciąga wnętrzności z innych nie. Ja swój cały wypralam i wyprasowalam. Teraz sie zastanawiam czy szumisia prac:)

Ja mam nowe. Ale zastanawiam się czy prac bo jak mówią że ciuszki trzeba wszystkie prac i prasowac bo mają bezpośredni kontakt z cialkiem. Ale ochraniacz i ten organizer nie dlatego takie mam głupie pytanie.

Ja to na pewno będę się bała maluszkiem zajmować. A mój mąż to już w ogóle. Ale myślę, że ze szybko się oswoje.

reklama
Do góry