reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ja mam dwie ciazowki 1 rodzi w grudniu 2 w lutym i one juz szlaki przetarly wiec w hm albo ca cos znajde u nas jeszcze na targu mozna kupic spoko rzeczy wiec byle do wtzesnia :)

Ja tez do pracy albo chodze w sukienkach albo w tunikach i getrach, bo jak raz zalozylam spodnie to myslalam, ze umre i musialam sobie rozpiac a glupio sie siedzi w biurze w rozpietych gaciach i to jeszcze z dwoma facetami w pokoju. :crazy: Co do ciazowych to H&M ma fajne, ale dla mnie najlepsze sa w Mothercare. Normalnie ceny zabojcze, ale byly duze wyprzedaze wiec troche pokupowalam i teraz sledze na ebay'u uzywki. Wiem mniej wiecej co sie sprawdzilo poprzednim razem a co nie, takze jestem tyle madrzejsza. I tak pewnie znowu wydam majatek...

heh...no a ja już w ciążowych pomykam... w nic innego mi bebzol nie włazi... o! a mam kilka par po porzedniej ciąży wszystkie ciuchy mi zosatły więc mam narazie w czym chodzic.

Nie wiedzialam, ze Primark jest tez w Holandii! :) Bylam w zeszly weekend ale nic jakos mi sie nie podobalo, w ogole glownie jeansy byly a to mnie nie interesuje, bo gdzies mam pare i mi starczy. Do pracy moge nosic tylko w piatki,a w weekendy to bede w dresach lazic. Pod koniec ciazy najlepsze sa ogrodniczki, wyglada sie ohydnie (przynajmniej ja wygladalam), ale jaka wygoda!!! Nawet dres takiej nie zapewnia.

reklama
Witam was kobietki
Niedługo nasze forum ciążowe zmieni się w forum kulinarne ;-).
U mnie waga jak na razie stoi w miejscu i mieszczę się w swoje ciuszki.
Z poprzedniej ciąży zostały mi trochę, tylko tam końcówka przypadła na koniec jesieni i na większy brzuszek mam letnie ciuszki. Wagę mam taką samą jak 5 lat temu więc powinny pasować o ile miednica się za bardzo nie poszerzyła.
Będę musiała sobie coś uszyć puki się zmieszczę z brzuchem przed maszynę :-D.
Ja lubiłam dresy w 9 miesiącu jak już nie pracowałam i koniecznie pod brzuch.
A tak to nosiłam spódniczkę jeansową z pasem rozciągliwym na brzuszek i bluzki do tego. Ogrodniczek nie miałam nigdy, ale ja jestem niska więc chyba bym niezbyt atrakcyjnie wyglądała.
Najlepsze to było zawsze z majtkami nie lubiłam jak mi się gumka pod brzuch wpijała. Jak mój widział, że szukam majtek to mówił,że za godzinę się spotkamy :-). Dziś założyłam z ciaśniejszą gumką horror dosłownie zaczęło się.:szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry