reklama

Marcowe mamy 2015

A ja bylam na wizycie u poloznej i mam juz oficjalna karte ciazy. W przyszlym tygodniu moge dzwonic i umawiac sie na usg. Nie zalezy mi na szybko bo i tak w Polsce bede miala juz za tydzien. :) W piatek mam pobranie krwi. Najwazniejsze, ze wypisala mi karte do wybranego przeze mnie szpitala, mimo ze nie jest to moj okregowy. Takze mam nadzieje rodzic tam gdzie juz rodzilam. :)

reklama
Witaj Zgutek gratuluje oraz wspolczuje mdlosci oby szybko przeszly ;-)
sealpup Ja tez juz bylam u poloznej ale tydzien temu karte zalizyla i krew pobrala juz no a dzisiaj juz dostalam list ze szpitala na USG :-)
micela moze to juz jest ten przelom u Ciebie i mdlisci juz nie beda Cie tak meczyly ;-)

No i sie doczekalam pierwszego USG 28.08 na 13:00 juz sie doczekac nie moge kiedy zobacze fasolinke swoja :-)

Ostatnia edycja:
Mnie mdłości tez sie zmniejszają , za to coraz bardziej chce sie spać ;D następna wizytę mam dopiero 21 i wtedy usłysze serduszko (mam nadzieje ) i zobaczę dzidziusia ;) slyszalysie cos o testach z internetu sikanych na płeć?;)

Sabrina super!!!to już niedługo:-)
Co do zaparc to zamarzyla mi się taka mocna ogórkowa zupka:-Dmniami, tylko tyle roboty żeby dobrą zrobić że już mi się odechciewa...zaraz pójdę na bazarek po świeże warzywka i coś wyczarujemy z dziewczynkami. Niestety nasza dieta wymaga bardzo wiele biegania w kuchni żeby zdrowo jeść bezmięsnie, ale jaki potem smaczny efekt:-) moje dzieci to akurat jedzą co chcą, wczoraj zjadły wielkiego hamburgera z wołowiny angus i nie powiem ale to mięso mimo że gatunkowo świetne, drogie i och i ach dla mnie smierdzialo padliną, bleee:*)

Charlie mnie tez spanie meczy u przy synku jest to meczae bo on ma tyle energii a Ja nie nadazam nad nim :nerd: nie slyszalam o takich testach.
z@t mnie teraz kazde miesi smierdzi a kurczak szczegolnosci nawet po usmazeniu blee a ogorkowa tez za mna lazi :-D musze odwiedzic polski sklep i se ugotuje moze jutro :-p

Ostatnia edycja:
Hej kochane u nas dziś jak zwykle mdłości i migrena :-(. Jutro wizyta o 11.30 mam nadzieje , że wszystko jest dobrze. Tak się martwię ze masakra. Wiecie , że przez te mdłości schudłam prawie dla kilo zamiast 57 kg jest 55 kg . Byłam w szoku ale co się dziwić jak ciągle mam mdłości i mało jem.

A ja miałam ogórkową kilka dni temu i źle to wspominam, nic mi się nie trawiła i po 4 godz. oglądałam ją drugi raz. A kapuśniaczek to zawsze dobry pomysł :D
Mi śliwki pomogły już od rana ;) ale wzdęcie też mam okropne ehhh
Na mięso prawie patrzeć nie mogę, ciągle jakieś naleśniki, pierogi itd. Takie oto ciągoty :-D

Żgutek, witaj :)

reklama
karola nie martw sie tym ze schudlas troszke duzo kobiet w I trymestrze chudnie a z fasolkiem na pewno wszystko jest ok ono i tak ciagnie z nas to co mu potrzeba nawet jak malo jemy.Oby szybko Ci sie polepszylo ;-)
ewa&kubus uuuu az sie zastanawiam czy gotowac ta ogorkowa jutro czy sie wstrzymac lepiej wspolczuje Ci takiego samopoczucia najgorsze to jest zjesc cos dobrego i czego sie chcialo a potem sie po tym meczyc :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry