reklama

Marcowe mamy 2015

he he no tak płaski to pewnie już nie jest ale nadrobimy pozniej odpalimy jakąś Chodakowską albo 8 minut ABS .
Ja pozegnałam juz piekny kaloryfer teraz robi sie bojler ha ha

reklama
ja nigdy nie miałam płaskiego brzuch także jak ktoś nie wie to pomyśli,że przytyłam albo nawpierdzielałam się czegoś!!!a co tam...jeden z plusów to taki,że nie muszę wciągać brzucha!!!a dzisiaj sis mi powiedziała,że chyba syn będzie,bo tak jakoś ładnie wyglądam

Wiesz Heven, a mi się tak jakoś wydaje, że znów syna będę miała... Ciekawe, czy się sprawdzi...

a mnie znów się wydaje, że córka :-D.
za pierwszym razem zdecydowanie się nie sprawdziło ;-)

troche kiepska jakość fotki, ale chwalę się ;-). z dzisiaj. widzieliśmy jak się rusza człowieczek. i normalnei widać zarys twarzyczki.
20140808_224244.jpg

Załączniki

• 20140808_224244.jpg
    20140808_224244.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Elzbietka dzidziulek jest boski:)ktory to tydzien?a ja jeszcze 4 dni i usg genetyczne...jak pomysle robi mi sie slabo...z synem jak szlam to piprostu szlam i wiedIalam ze musi byc dobrze a teraz niby czuje ze bedIe dobrze a boje sie jak diabli...dobrze ze mamy gosci to ten czas szybko zleci....milego dnia dziewusKi!!!my dzis do zoo;)

Elzbietka, piękny ten mały człowieczek, super. Wygląda trochę jak misio:-) :-) :-)

Kobita, nie stresuj się. Będzie dobrze, zobaczysz. Ty masz genetyczne za 4 dni, a ja prawie za miesiąc... Ale też sobie mówię, że z dzidzią wszystko ok.
Trzymam kciuki.

Moj brzucho wogóle nie ucierpiał bo ciązach jedynie dziura po kolczyku w pepku którego wyjęłam 10 lat temu rozeszła się i poszły takie małe pęknięcia w górę.

Elżbietka cudowny dzidziol !;) tak jak misiek wyglada rzeczywiście ;))) ja musze czekać do usg do 21 sierpnia ;( tak długo ;((( a nie widziałam jeszcze dzidzi tylko pęcherzyk ... Mam nadzieje ze ona/on w środku jest ;(

reklama
Xenian witaj i gratuluje ;-)
Elzbietka sliczny bobasek,maly misiaczek :-)
heven fajnie Ci juz widac brzuszek,moj tez juz widac :-)
kobitka 4 dni szybko mina i zobaczysz malenstwo,nie denerwuj sie na pewno bedzie dobrze ;-)
Charlie a Ja az do 28 oby szybko to zlecialo.

A u nas wczoraj byla taka duchota dziewczyny ze az sie slabo robilo,z synkiem na krotki spacer poszlam w tym rachunki zaplacilam i male zakupy zrobilam i myslalam ze bede mdlala po drodze,okropienstwo no a wieczorem tak padalo jakby ktos niebo rozerwal do tego grzmoty i blyskawice :baffled: a dzisiaj juz dlonce swieci ale przynajmniej jest czym oddychac :tak:
Milej soboty mamuski ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry