reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Xenian witamy kolejną marcówkę!:-)
Anulka wszytkiego naj dla synka :tak:. No to ładny prezent mu sprawiliście na urodziny.
Moja starsza siostra też była przez 10 lat jedynaczką i jak ja się urodziłam to podobno już pierwszego dnia gdy mnie przywieźli ze szpitala przyprowadziła po szkole koleżanki do domu żeby się mną pochwalić :-D

Zgutek nie chcialam:))))))
Anulka ale masz juz dotoslego syna bedzie pomagal,super!

A ja laski nie pamietam kiedy ostatni raz spalam w dzien,moj trzylatek jest wymagajacy i ciezko znalezc odrobine wolnego,jutro jedziemy do zoo wiec znow dzien zleci,smieje sie ze moze do jakiejs klatki wejde,zamkne sie i odpiczne...i tez jutro trzeba zrobic zakupy ciazowr jakies ciuchy bo chodze jak glupek w rozpietych spodniach i tunikach maz sie smieje ze jak ktos podniesie mi bluzkw to sie do mnie nie przyzna:)

Witaj Xenian :-)
Sunajka897 i dziewczyny nie jedzcie migdałów w ciąży mają amigdalinę która rozkłada się na cjanki mała ilość pewnie nie zaszkodzi ale generalnie lepiej nie przesadzać z migdałami :-).
Mdłości ech nic nie mówcie też mam 24 h a od dwoch dni jakis koszmar bardzo silne wymioty a to juz prawie 11 tydzien ale jak tak czytam to pomału wam w tym okresie przechodzi to mam nadzieję, że i Mnie przejdzie.
z@t odnalazłam listę :-) dopisałam się
Trzymajcie się Marcóweczki

witaj Xenian..rozgość się!!!ja z tych co tylko zmęczenie ma ..i to też jest stresujące,bo nie wiesz czy wszystko ok!!!

ja póki co wchodzę we wszystkie ciuchy,ale ja z konkretnej wagi startuję

CAM00487.jpg
a to mój bebzon z rana w 10 t.c

Załączniki

• CAM00487.jpg
    CAM00487.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 66
W tak wczesnej ciąży już coś widać?! Jestem zaskoczona:)

Ja co prawda do tej pory miałam ciążę spożywczą, więc raczej jakiejś różnicy nie zauważę. Póki co schudłam kilka kilogramów i w tym tygodniu dopiero się zatrzymałam. Nie wiem, czy mogę się spodziewać szybkich ciążowych efektów wizualnych:)

widać widać we wczesnej chociaż w sumie jak ktoś np jak w Moim przypadku Mnie nie znal to może myśleć że po prostu taki grubszy brzuch :-), na wieczór fajnie wychodzi

reklama
Czad!!! Ja nie miałam przed ciążą płaskiego brzucha, więc w ogóle jeszcze nie patrzę w tamtą stronę:) A jednak powinnam. Chyba zacznę sobie robić zdjęcia kontrolne;P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry