reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Dziękuję :-D
Ale fajnie wam te wizyty wychodzą :) ja jeszcze 2 tyg czekania. Mój gin nie mówił nic o prenatalnych, ale mam nadzieje że tą przezierność zrobi, w końcu to bardzo dobry lekarz.

Któraś z was bierze prenatal complex?

Czyli to co jest w spermie nie szkodzi dziecku ? ;D niezależnie cl facet zje albo wypije itd ? Bo koleżanka mnie nastraszyla i powiedziałam ze chyba sobie Jaja ze mnie robi ale teraz juz zgłupiałam ;D

Charlie, nie zaszkodzi ;)

Ja brałam kwas foliowy osobno i mi się skończył więc biorę ten prenatal. I tak mi się te mdłości zwiększyły.... Siostra na swoim forum wyczytała, że te multi witaminy tak czasem działają. Muszę to sprawdzić i odstawiam je.

reklama
Dzisiaj czuje sie od rana depresyjnie , dopiero pod wieczor cos jakoś mi pomogło .. Chyba ze moj P wrócił z pracy i mnie przytula i uspokaja ;) tak mi tego trzeba , moja potrzeba czułości wzrosła ogromnie !;D chodzi i przytulanie i głaskanie i uspokajanie bo libido niestety spadło .. A jesli chodzi o mdłości i wstawanie w nocy to niestety cały czas bez zmian ... Ale brzuch niezłe sie powiększa , w końcu 8 tydzień juz ! Jeny jak zlecialo !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry