reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ale produkcja tutaj :-) nie bylo nas w domciu w weekend a wczoraj kiepsko sie czulam ze nawet nie mialam sil nic pisac dziewczyny,ciesnienie bylo strasznie niskie ze slabo mi sie robilo,glowa mnie bolala i przelezalam na kanapie calyski dzien a popoludniu jeszcze do dentysty szlam do kontroli :sorry: pogoda kiepska bo duszno,padal deszcz a synka nie mialam z kim zostawic myslalam ze nie wyrobie pchajac ten wozek w taka pogode,porazka az mroczki przed oczami mi sie robily,okropnie sie wczoraj czulam a kawa nawet nie pomogla ale nie dziwie sie bo taka slabiutka byla :confused2:
Gratuluje udanych wizyt dziewczyny ;-)
sunajka sliczny bobasek ;-)
Zaciskam kciukiza kolejne wizyty &&&&&

A tak z innej beczki dziewczyny to fajnie by bylo zalozyc osobny temat o naszych wizytach tam bysmy zdawaly relacje i wklejaly zdjecia z USG bo tutaj przy takiej ilosci dziennych postow to sie szybko zatraca,co wy na to?A no i dobrze by bylo jakbyscie zaczely sobie wybierac moderatorki nazzego forum ;-)

sunajka Ja mysle ze tam mozna ogolnie pisac i wklejac zdjecia z wizyt a moderatorka pozniej moze tylko zmienic nazwe tematu zeby bylo przejrzysciej i latwiej w przegladaniu ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry