reklama

Marcowe mamy 2015

Ewa dla mnie tez awokado za tluste mam wrazenie jakbym maslo jadla ;)) ale Ty Kropelka rekordowo wciagnelas!!dobrze sie czulas po takiej ilosci?

Ewa uwazaj ta grypa jest bardzo zarazliwa,zdrowka dla was :)

reklama
Witajcie,
Gratuluje wszystkim udanych wizyt, a tym , które czekają życzę powodzenia.
Ja czekam na wyniki PAppa i mam nerwa.

Niestety, nie mam teraz za wiele czasu. Od poniedziałku już w pracy, a po pracy , wiadomo domowe obowiązki. Ogólnie nie czuję się jakoś ciążowo poza duuuużym naprawdę brzuchem ( nie wiem co mi go tak wywaliło:szok:). Wiem, że w drugiej ciąży szybciej się pojawia,a le aż tak.

Ewa, izoluj się i uważaj na siebie a mężowi zdrówka.

Miłego wieczorku wszystkim życzę.

Kropelka, ja lubię awokado, ale tylko w formie pasty - na słodko z kakao, a na słono z jajkiem. :)

Wróciliśmy właśnie ze świetnego wypadu na Starówkę, odebrałam bluzkę, którą zamówiłam na fb, Adam dał mi poszaleć w Hebe i poszliśmy na wczesną kolację. Mmm, pychota! Jadłam penne zapiekane pod mozzarellą z kurczakiem, papryką i pieczarkami w sosie śmietanowo - pomidorowym. Jedzenie po prostu nieziemskie! :)
Miłego wieczoru wszystkim życzę! :)

Rany dziewczynki ale macie smaki avocado grejfrut pomarańcze serek z rzodkiewką...no no no:-D
ja wcisnełam w siebie jogurt z płatkami zbóż i 1,5 kanapki z serem i papryką i mam wrażenie że zaraz wybuchnę...
Kurcze skąd ten spadek formy w jedzeniu??

reklama
Też dziś zjadłam pomarańczę :-) ale jakoś w ciągu dnia brzuch mi wywaliło i czuję się ciężka...:no: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Avocado dopiero niedawno jadłam pierwszy raz właśnie w formie guacamole i bardzo mi smakowało, ale na słodko hmm ciekawe rozwiązanie, choć na razie słodkie jest bee.

Jutro najbardziej oczekiwany dzień wizytowy na forum prawda? ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry