reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Ana89 gratuluje ja jestem kolo Twojego tygodnia to może jutro się do wiem co będę mieć ;) chcialabym juz wiedzieć :D
Witam nowe ma mu się duzo nas na marzec ;) nawet o tym nie myslalsm,ze tyle osób bedzie :p

ana89 gratuluję synka :)
Może i u mnie w październiku fasolka sie ujawni :):)

Co do tatuaży to mój ukochany jest wytatuowany baaaardzo i nawet mnie wspiera i namawia do tatuażu :) Więc po porodzie skuszę się na imię dzidzi i datę urodzenia :)
Ależ mamy piekną pogodę we Wro :) troszkę już dziś pobiegałam po mieście i zaraz wyruszam na jakiś spacerek :)

witam po wizycie :-). chlopaki prezentuja swoje klejnoty jeden po drugim. a moj Dzidz ani mysli o tym. jak spytalam polozna czy da sie zajrzec miedzy nogi to odpowiedziala, ze i owszem sie da, ale niewiadomo co widac ;). tak wiec mam juza zdrowa, aktywna Dzidzie nieujawnionej plci :-D
Dzidzia dala sie ladnie pomierzyc. i wszystko jest mega dobrze. jestem zaskakujaco daleko od podwyzszonego ryzyka - biorac pod uwage moj wiek. a Dzidzia rosnie szybko i ma juz 76,69 mm. no i jest ciut mlodsza niz sadzilam, bo polozna okreslila wiek na rowno 13tydz czyli weszlam w 14 tydz dopiero dzis.

nastepne USG 16 pazdziernika i moze wtedy sie okaze czy Julka czy Nonamek ;)

Iman zdrowia, ja na szczęście nic nie muszę brać.

Ana89 gratuluję kolejnego chłopaka to się sypią nam chłopcy a co ci wyszło w zabawie tej co jest w zakładce imiona i pleć u Mnie chłopak He He

Kropelka cieszę, że wizyta udana że Dzidz zdrowy, no szkoda że nie udało się podejrzeć płci .

Ana gratuluje synka;)imie juz wybrane?

Musze sie wam pochwalic wczoraj moj męzulek.wyczul naszego syna, polozylam.sie wieczorem (24;) i czulam kilka kopniakow pod rzad myslalam ze jak zawolam swojego M to bedzie za pozno.ale.mysle a co tam. M uszczesliwiony przystawil buzie do brzucha i czul malenstwo ze.dwa razy;)Tymon lubi wieczorne harce;)cudowne uczucie z dnia na dzien coraz wiecej czuje kopnikaow i sa coraz silniejsze;)

reklama
Ana89 gratuluję! Jak na razie same chlopaki?

Krropelka ty pewnie będziesz miala dziewczynkę; )

Kolorowa 24 witaj. :)

Ja zaraz ide do poloznej. Ale pewnie nic ciekawego nie będzie. Moze usłyszę bicie serca bo sama to na razie tylko swoje tetnice znalazłam.

Sąsiedzi robia sibue kuchnie i wierca jak opentani. Właśnie wtedy kiedy jestem wcześniej z pracy. No ale my tez wiercilismy i tata cial panele w ogrodzie wiec trzeba jakos przeżyć.

Do góry