• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

Czy ja mowilam, ze nie denerwuje sie na meza? Odwoluje! Zgadnijcie jakie jest najlepsze miejsce na wielka brudna trzydziestokilowa paczke z Polski z rzeczami do remontu! Nasza sypialnia! Wiedzialam ze maja przywiezc miedzy 10 a 11, nie bylam pewna czy meza dobudza, bo mnie sie nie udalo dodzwonic. Wchodze, szukam na dole, nie ma, a to nie szpilka, wiec dzwonie do taty do Polski, ze chyba jednak nie przywiezli I zeby sprawdzil. A tam status doreczona I podpisana przez mojego malzonka. No wiec ide na gore juz myslac po co by to tam taszczyl. I oczywiscie jest w naszej sypialni, nawet nie w goscinnej. Juz ja sie z nim rozlicze jak wroci! :angry::angry::angry::angry::angry:

reklama
Gratuluję dziewczyny samych sukcesów dzisiaj:-)
Ana, świetne wieści.

Powiem wam, że jestem w szoku jeśli chodzi o mojego M. Kto tu powinien mieć zmienne nastroje??? Od trzech dni fukam na niego, bo ciągle się kłócą z synem, jak dwójka małych dzieci i jakaś taka ciężka atmosfera w domu. Wczoraj jedynie poprasowałam, a w kuchni, cóż, bajzel. Dziś wracam do domu z pracy, a tu w kuchni lśni, herbatka się parzy (bez obiadu, bo kebeb wciągnęłam), M uśmiechnięty i mówi, żebym się położyła i odpoczęła... Hmm... Będzie czegoś chciał, jak nic! ;-)

kradz wrzucę zaraz :)
anulka_marcowa, a może wcale nie chodzi mu o to, co masz na myśli. Może się zmartwił, że jego żonka się denerwuje i przez to dzidzia się denerwuje i dlatego chce się zrehabilitować :) mój tata zawsze gdy byłam dla niego 'za bardzo' miła to zawsze pytał: Mów ile chcesz i dlaczego tak dużo? :D
ewka ja też kupiłam dzisiaj paczkę nachos serowych, wiem że niezdrowe, ale jak zjem garstkę to nic się nie stanie. A póki co po obiadku skonsumowałam nektarynkę i mnóstwo winogron z naszej działki :) więc witaminki też są ;)
Dzisiaj wszystkie mamy same dobre wieści! Oby tak dalej :)

Dziewczyny, ale ja seks to bardzo chętnie, ale obawiam się, że jemu o co innego chodzi. Żartuję, Ana ma rację, pewnie chciał się zrehabilitować. A o seksie mogę na razie zapomnieć, bo M ma zapalenie stawu biodrowego i wszelkie ruchy "seksowne" nie wchodzą w grę... Ale dobrze, że trochę posprząta, ha, ha!

ewka, zarunia, ana, my też wciągnęliśmy michę chipsów do filmu. :-p Obejrzeliśmy "Blue Jasmine", całkiem fajny film. :tak:
Teściówka stwierdziła, że zabiera mnie na zakupy, w poniedziałek, także tego. Znalazłam fajne tregginsy na stronie h&m, do tego mam jeszcze rabacik... No, zacnie. ;-)

Zarunia tez coś takiego odczuwam jak kładę ręce na brzuchu fajne uczucie.

Mamusia super, że wszystko ok. i że córunia

Ewa ja na zaparcia śliwki, otręby żytnie nie przenne, picie 3 x dziennie kieliszka oliwy z oliwej (można ją pić sokiem), a z apteki laktuloza i czopki glicerolowi.

Ana zgadzam się również z Tobą świadome emocjonalnie rodzicielstwo :-). Gratulacje z decyzji na uczelni

Kasik a może to przez ten zakaz…. Ha ha

Sealpup niezła akcja

Anulka jak miło super

reklama
Ale was się długo nadrabia po całym dniu :-p
Mi dziś też niedobrze, głównie przez jazdę autem.
Kuba prawie przez całą wizytę (ponad godzina) u lekarza stał do nas przyklejony i nie współpracował, a pod koniec w końcu poszedł się bawić i zaczął coś mówić. Wariat mały

Zahaczyliśmy Castoramę i w końcu tapetę kupiliśmy. Więc najtrudniejsze zakupy zrobione.

Gratuluję udanych wizyt :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry