reklama

Marcowe mamy 2015

reklama
Kartagina biedaku Ty do poniedziałku będą trzymać wszystkiego dobrego
Kwiatek My się wszystkie kochamy He He ja sobie dnia bez Was nie wyobrażam, gratulacje z okazji kolejnego chłopaka na forum, na razie Nasi chłopcy prowadzą w liczebności
Ja się już kładę bo miałam bardzo pracowity dzień i padam na ryjek

Buziaki dla Wszystkich
Dobranoc

Kartagina, trzymaj się kochana. Już niedługo poniedziałek. Najważniejsze, że z dzidzią ok.
Kwiatek, gratki:-)

Zobaczycie jak zaczną się dziewczynki wysypywać. Jak będziemy już wszystkie znać płeć to podliczymy i zrobimy zawody:-)

Kartagina odpoczywaj, do poniedziałku już zostało niewiele. Mam nadzieję ze mąż ci robi już świeże dostawy jedzenia :)

Kwiatek, gratuluję synusia! :)

Dobranoc Żgutek :)

sealpup większość czasu przesiaduję na "ciąża po poronieniu"....ale postaram sie bywać częściej na Marcóweczkach :tak:

Kwiatek gratuluje chłopczyka :-)

Mój mąż od dawna marzy o chłopcu..........i dziś mówił że mu się śnił Mały Blondasek (oboje z mężem jesteśmy blondasami więc dzidziuś też będzie blondynkiem:-p). Mówił że był taki malusi i leżał w łóżeczku, a po chwili powiedział "tata kocham Cie" :-D Heh.....zobaczymy może i będzie miał tego wyśnionego, wymarzonego synusia :-).
Mi sie śniła zaraz po poronieniu malutka dziewczynka........leżała w łóżeczku......a nad Nia siedział brzydki czarny kruk :baffled: Nie wiem co mógł oznaczać tamten sen....i raczej nie chce wiedzieć. Czułam że w tamtej ciąży nosiłam dziewczynkę.......moją małą Amelkę.

sealpup dla mnie tak naprawdę płeć nie jest ważna......najważniejsze jest to żebym donosiła ciążę szczęśliwie do końca i urodziła zdrowe dzieciątko. Tylko tego bym chciała.....i z chłopca i z dziewczynki będę się bardzo cieszyła :tak:

Mąż oczywiście zwraca się do brzuszka "Fabian".......bo tak będzie miał na imię Nasz synek :blink:
Mówie Mu że ma się nie napalać, bo może tam siedzi "Nadia" :blink: Ale On i tak swoje :-p

co do snu......to był naprawdę okropny :baffled:

Hej ;) Kwiatek gratulacje coruni :) tez Cie kochamy hehe

Kartagina przeleci szybko nawet nie zauwazysz I bedziesz w domku juz

MisiaMonisia ale dawno Cie nie bylo :) uda sie wszystko tym razem!! Trzymam kciuko za was!!

reklama
Dzien dobry witam sie porannie:)
Katargina kochana lez ladnie i odpoczywah jestesmy z Toba ;)
Kwiatek gratulacje!!!
Chlopcow jak narazie jest wiecej ale spokojnie zaraz sie dziewczynki ujawnia :)
U nas dzis leje ;(
Maz pojechal do pracy bo zmieniaja siedzibe i cos tam musi pirobic a o 14 ma firmowego grilla wiec ciekawe w jakim stanie wroci...???
Ja popoludniu jade do tesciow na ostatniego grilla i ziemniaczki pieczone:)
Buziiiaki moje kochane!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry