• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2015

Dziewczynki ja tylko na chwilkę bo wczoraj nie dałam rady, byłam padnięta po całym dniu...
Na szczęście z córcią już dobrze, wczoraj już nie miała gorączki a po wizycie u pediatry też dobre wieści: osłuchowo dobrze, gardło czyste... tak że to albo "trzydniówka" albo od zębów bo jej się jedna czwórka nie może przebić :baffled:
A dzidzia w brzuszku też ma się świetnie... rośnie jak na drożdżach- ma już 8,6 cm :-)
Pozdrowionka dla wszystkim mamuś i dzieciaczków...
I lecę kibicować naszym chłopakom :tak:

reklama
Chcemy chcemy pewnie, że chcemy :) dodałam Cię do grupy ale Patrycja jako administrator chyba musi zatwierdzić :) ale sprawdź prosze na fb :)

Ostatnia edycja:
sealpup wystarczy mieć fb i którąś z nas w znajomych żebysmy mogły dodać Cię do grupy :) myslałam, że tylko Patrycja może dodawać ale wychodzi na to, że inne członkinie też moga :)

reklama
Natalia ja mam tak jak ty- doświadczenie życiowe nauczyło mnie, że rodzinie prezentuje się imię po narodzinach dziecka bo jeśli wcześniej to każdy wyraża swoją opinię i sama już nie wiesz co masz myśleć:)

słuchajcie jestem tu 5 dzień a dziś dopiero pierwszy raz teściowa do mnie zadzwoniła złożyć mi serdeczne życzenia:) ona się tak bardzo nie lubi narzucać:) ale szczerze to życzę każdej takiej teściowej jak ja mam- cudowna kobieta, bardzo ją lubię, szanuję, normalnie jak moja druga mama!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry