Anulka śpiochu :-) ja chętnie piszę się na namiary na siatkówkę
Charlie super, że się odezwałaś martwiłyśmy się bo dawno nie pisałaś tak samo nasza wielbicielka szczurków Kordosia coś milczy, Xenian ostatnio pisała. Mam nadzieję, że wszystko dobrze u Ciebie i z Twoją tarczycą. Nie martw się tym lekarstwem.
Ana jak byłam na wizycie to mówiłam mówił, że to ok. ale jednak jest to paskudne uczucie. Ja dzisiaj też sprzątalniczo a seriale to na dobranoc czyli właśnie zaraz chociaż muszę skończyć film, który oglądałam w przerwie sprzątania Sesje z 2012.
Iman ale CI dobrze ładna pogoda u Mnie było deszczowo i zimno, mam nadzieję, że spacer udany. Placki po węgiersku zazdroszczę uwielbiam mmm pycha. U mnie dzisiaj ogórkowa schab pieczony, puree i buraczki
Natalka no to prawie równy tydzień nas dzieli, ja w takim razie osiemnasty mam :-)
Zarunia mmm ziemniaczki też bym zjadła z masłem i solą narobiłaś smaka nie ma co
Kartagina super, że potwierdzili poniedziałek na wyjście, dobrze że dbają o Ciebie.
Teraz w ogóle więcej jest problemów z ciążą.
Natalia, Sabrina super pomysł z imionami ja już powiedziałam ale też moja Mama wymyślała mi imiona a teściowie na spokojnie, że nam się ma podobać.
Sealpup fajna sukieneczka
Heven okropny sen, brrrrrrrrrrr koszmar. Ja w 6 tygodniu tak miałam stałam w pracy i normalnie się trzęsłam wyłam jak bóbr myślałam, że to koniec jest ale luteina leżenie 2 tygodnie i ok. Trzymam kciuki, żeby wszystko u Ciebie było dobrze będzie na pewno buziaki
Natalia ja też się piszę na link do transmisji
Agamaja super, że maleństwo rośnie