reklama

Marcowe mamy 2016

Witam :D ja dopiero wstałam

Bar bra nie mam do niego daleko z ok 4km a było strasznue zimno i wialo a on chcial z buta isc...więc nie był to dla min problem bo to jednak jeden z tych lepszych znajomych :D z którym dużo przeslismy :p ale na drugim mieszkaniu bedzie mogl u nas juz spac :D bo bedzie miejsce

A mój Mikołajek chyba zabladzil :(

reklama
Witam z rana :-)
Do nas już Mikołaj zawitał, Emka zadowolona z prezentów. Nie wie za co złapać, na dodatek ku naszemu zaskoczeniu poczęstowała nas łakociami. Więc pierwsze śniadanie było na słodko, teraz m robi drugie.
Wczoraj wybraliśmy się do teściów, bo odprawiali barbórkę, cała rodzinka się zjechała- było wesoło. Na dodatek dowiedziałam się, że moja dobra znajoma też jest w ciąży, termin na lipiec. Starali się ponad rok, w dodatku ona miała problemy, tym bardziej radość, że się udało.
Wróciliśmy przed 23, z ciastem i obiadem na dzisiaj :-) więc teraz tylko błogie lenistwo.

Ja już prawie mam 27 chyba nie widzę suwaczka :( widzi któraś mojego?
Ja czekam bo ma wpaść 2 kumpli i mój będzie robił pizzę ale ja z łóżka nie wychodze :p zresztą sami sobie poradza :)

Jesteśmy w coraz bardziej zaawansowanej ciąży aż trudno uwierzyć.
Cocosh koniecznie pochwal nam się nowościami na wątku zdjęciowym. Fajnie tak pooglądać jakie kto ma pomysły na urządzanie domku :)

Ja dostalam wiadomość że zdjęciem w sumie na razie tylko zdjęcia kuzynki która wczoraj w nocy lub dziś rano urodziła Julie swoją 2 córeczkę :) termin miała na 24 grudnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry