reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja stoję przy patelni bo na 14 mamy gości na obiad z okazji urodzin. Mąż nakrył już stół wszystko zaniósł na stół potem tylko samo jedzenie,
Ogólnie cieszę się na gości ale obawiam się bo w sumie wszystko miałam przygotowane teraz tylko po włączalam a i tak czuję zmęczenie.

Do mnie teściowie przyjdą, bo chcą z prezentem do Bartusia zawitać, a ja najchętniej bym przelezala ten dzień. .. mąż pojechał po ciasto do kawy itp , nawet nie mam siły by coś robić...

Dajcie spokój chyba faktycznie ból mam od wzrostu macicy ,albo Alicja mi gdzieś uciska bo czuję ból po prawej stronie tylko i boli brzuch ,pachwina , staw biodrowy i dolny odcinek kręgosłupa . Wszystko tylko potem stronie ,ruchy w sumie też bardziej po tej stronie dziś czuje ,wiec może gdzieś mi tam uciska mała ?! Sama nie wiem. Ale dziś stwierdziłam do męża ,że już mi ciężko jest z tym brzuszkiem . W pierwszej ciąży na tym etapie to sobie leżałam i książki cały czas czytałam a w tej nie jest to już możliwe ;)

Ja nadal kibluje u rodziców. W domu rozpierducha, aż się boję wracać... Wiadomo jak to po remoncie, będzie tydzień sprzątania... :(

Dziecko w brzuchu już mi takie koziołki fika, że aż znajomi zauważyli i rodzina. Normalnie Wiercipięta jakich mało ;)

U mnie też się zapowiedziała teściowa ze przyjedzie (szczerze?jakos nie mam ochoty wole lezec) Ale mam łóżko rozłożone nie będę go składać :) ani specjalnie się ubierać czy malować :p
Zjadłam obiad i mnie żołądek boli i to coraz częściej tak mam nie wiem czy to od tego ze mala rośnie czy mam coś z nim :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry