Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz tu nie chodzi o wspomnienia tylko o konsekwencje. Regularne treningi dają jakaś obowiązkowość uczą dyscypliny a i wyciszają bo jak się wyżyje na treningu to w domu mu się już nie chce. Poza tym ruch regularny i kondycja. Tylko co zrobić jak trener do D. Mój bratanek trenuje aikido od 11 lat. Efekty super. teraz bardzo przydało mu się to do nowej szkoły mundurowej. Mojemu młodemu aikido się nie podoba. Tylko taekwondo. A innej opcji nie ma . babka która prowadzi inna sekcje żąda treningów 5 razy w tygodniu. a to już nam nie nie pasuje.Fanti- zawsze to jakieś wspomnienia i pamiątka.
A mi sie znowu chcica załączyla hihi a maz caly tydzien ma nocki buuu. Chyba pociesze sie slodyczami![]()
Isia i Zuzia nie miała kolek ?
Kiedyś słyszałam żE picie coli w ciąży powoduje duze kolki![]()
dziewczyny, jakie są te normy po obciażeniu glukozą 75 g? podejrzałam własnie wyniki online i mam:
Glukoza na czczo 86,4 mg/dl, po godzinie 155,2 i po 2 godzinach 123,6. niestety nie ma jeszcze wydruku więc nie mogę norm podejrzeć.