Bar bra KCIUKI ZACISKAM !!! mam nadzieję że ten Bytom tylko dlatego, że w "twoim" szpitalu szwów na szyjkę nie umieją zakładać i nic poza tym poważnego wam nie grozi !!!
chrobek to żeś się zakonspirowała z tak okrągłymi urodzinami

jak Ty wytrzymałaś? Ja w zeszłym roku przed tym okrągłym jubileuszem trajkotałam jak najęta, strasznie mi na wątrobie leżało te "3" z przodu... Wszystkiego NAJ NAJ, niech te kolejne 30 będzie 30 razy piękniejsze od poprzedniego
Ja dziś na nerwie, mój "bohater domu" pojechał wczoraj autem na wigilie z pracy. Po Wigilii był niedosyt i poszli w miasto. Wrócił nakukany najpierw obudził mnie wracając, potem zrywając się na nocne żygnako (i dobrze mu tak), rano niewyspana a do roboty trzeba iść, zwłoki zostawiłam w domu, miał za karę przed 10:00 jechać komunikacją zabrać swoje auto z centrum, żeby mandatu za parkowanie w płatnej strefie nie dostać. Nie zwlókł się z łóżka, więc ja musiałam urywać się z pracy wykupować bilety parkingowe, wrócić do domu po kluczyki od jego samochodu, znaleźć w centrum jego auto i włożyć bilety. W połowie drogi tknęło mnie, że z nerwów źle je wypełniłam i w miejscu na zaiksowanie dni, zaiksowałam godziny, więc cały trud na darmo, mandacik na pewno będzie

I jeszcze dostanę od starego zjeby że to wszystko moja wina