reklama

Marcowe mamy 2016

Manka a Ty juz dzisiaj wolne czy jeszcze jedna nocka Cie czeka? Albo dwie :/

Jestem tak zmeczona dziewczyny, ze masakra jakas :( a zaraz musimy jechac na zuchy... No i ja do tego spozywczaka a tez mi sie nie chce jak cholera bleeeeeee ale jutro bede miała mniej do zrobienia a i tak musiałabym po Zuzke jechac zeby ją odebrac :/ jeszcze Zuzka prosi mnie zeby jutro piec ciasteczka....
Wiec moj plan na jutro to targ, potem po wędlinę i do domu. Przed godz 11 jade do kolezanki do Sephory po prezent dla M... I pewnie w drodze powrotnej odbiore Zuzke z przedszkola... A wieczorem znowu jujitsu :/

reklama
Ja za godzinke do lekarza na kon trole przez te skurcze ostatnio .Mysle ze bedzie oki bo sie uspokoilo.Potem po drodze do sklepu na zakupy a od jutra gotowanko.
My na wigilie mamy zupke grzybowa , karp , sandacz i mintaj to z rybek. Kapustka z grzybami i ziemniaczki, kulebiak ale teraz w postaci buleczek a nie babki , pierogi juz mam zrobione , salatka jarzynowa i schabik pieczony .A na slodko sernik bedzie a pierniczki juz sa .I tak niewiem kto to zje ale jest pare dni wiec moze zniknie .

Bar trzymaj się!! Ja miałam taką łaskę Ale wczoraj po poludniu poszła do domu... Ale miałam ochotę ja wypierniczyc przez okno! ;)

Sarna poslij parę pierniczków :p albo pożycz córkę :D

Cień fajny rysunek :)

U mojego na wigilii (w tym roku jedziemy do niego) jest karp smażony ryba w śmietanie moczka makowka barszcz z uszkami... kapusta jakas taka z grzybami bodajże... chałka z miodem ten kompot z suszu zupa rybna sałatka warzywna śledzie ryba po grecku itp :D i nie wiem co jeszcze a z ICH ŚLĄSKICH DAŃ jem tylko karpia...i barszcz więc za pewne pcisne się słodyczami :p

A u mnie w domu mamy żurek z ziemniakami i jajkiem barszcz z uszkami....karpia smazonego chałka z miodem jasiafasolę w bułce tartej chałka z miodem kompot no i owoce orzechy... itp. Sałatka warzywna :D

Ja też już już domu chciał mnie do jutra zostawic ordynator Ale ja mu mówię ze jak nie ma.przeciwwskazań to nie widzę sensu tu leżeć jak nic mi nie ma :p
Badania mam bardzo dobre krew i mocz cukier itp.
Do usg przyszło 2-ginekilogow i ordynator!
Powiedzieli ze wszystko jest olej i ze mala wyjdzie w marcu nie lutym :p mój mi musiał dowieść prenatalne poogladali jje i stwierdzili żE lekarz na notce sie trochę zapedzil i ze widzimy żE żE marcu jest troszkę rozbieżność między 10 a 15 marca Ale mówi ze to nictakiego bo Na prenatalnych mam na 10 a Na karcie ciąży 15 :p wiec właściwie szykujemy się ładnie Na marzec...a ten lekarz co mnie przyjmował wpisał mi 1500g ! Nie wiem on chyba był śpiący jak przyjechałam :D

reklama
Mloda to bardzo ladna waga dzidzi juz jesli faltycznie tak jest. My bylismy z dziecmi w przychodni i ma szczescie to tylko przeziebienie. Dostali neosine prZeciwwirusowe i syrop na kaszel. Za to meza bardziej rozlozylo i na jutro szef mu dal urlop juz zeby sie wykurowal. Masakra,to wdzystlo przez ta pogode :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry